[Tinerii din agentii - Leo Burnett Group] Ioana Carp: Inainte ma gandeam ca oamenii din publicitate sunt cam aroganti si neprietenosi

[Tinerii din agentii - Leo Burnett Group] Ioana Carp: Inainte ma gandeam ca oamenii din publicitate sunt cam aroganti si neprietenosi

Sincer? Si eu ma gandeam la fel, Ioana. Iesi la o bere?

Nu va impacientati - din fericire, amandoua ne-am inselat. Ioana Carp (Brand Communication Manager, Leo Burnett Group) si-a dat seama in prima zi de lucru in agentie ca nu se va mai plictisi prea curand. Dupa ceva timp petrecut pe acolo, a mai venit o lectie de notat in carnetel. E foarte bine sa-ti faci din colegi prieteni, chiar daca asta vine la pachet cu niste vulnerabilitate. Si inca un invatamant: nu orice idee misto e vandabila. Nimic nemaiintalnit. Dar poti sa auzi asta mult si bine din afara, prima data cand o simti pe pielea ta, esti inocent ca un bebelus.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related