Ghici cine vine la cina Chef Parade?

Ghici cine vine la cina Chef Parade?

Acum nici o luna, Sandra incerca sa tina pasul cu pasii-gigant ai lui Marin: se grabeau catre Chef Parade Cooking School, la numai zece minute de Mansarda IQads, pe care o impart cu bune si cu rele (mai mult bune, de ce sa nu fim corecti).

Odata ce-au intrat in cladirea Metropolis Center, pe Grigore Alexandrescu, o iau pe o scurtatura stiuta numai de Marin si ajung in spatiul care poate fi inchiriat si pentru sedinte foto, workshop-uri sau petreceri private.


cursuri de gatit • petreceri private • workshop-uri de creatie • evenimente corporate

Sandra intreaba repede de parola Wi-Fi-ului, caci vrea sa posteze pe Instagram o parte din spatiul imbietor de modern sau modern de imbietor: ambele variante functioneaza, o sa vedeti. Nici n-are timp sa apese pe sagetuta albastra de upload ca si incepe cursul "American Sports Bar Classics".

Pe repede-nainte, pentru ca nu vrem sa va lase gura apa pe tastaturi, Sandra si Marin au impartit un banc de lucru, doua cutite ascutite si au invatat, alaturi de ceilalti participanti, sa pregateasca burgeri, inele de ceapa rumenite, salata coleslaw, ketchup de casa si cate si mai cate:

O scara magarului facuta din ingrediente si preparate finite

Fara farafastacuri sau aere care sa impotmoleasca avantul creativ in bucatarie, trainerii i-au invatat orice, de la pozitia corecta a cutitului in mana pana la ingredientele secrete care dau un super gust burgerilor.

Ne lungim ca o zi de post si n-ar trebui: puteti sa incercati singuri cursurile Chef Parade din luna iunie. Va imprieteniti cu trainerii si cursantii deopotriva, caci e mai distractiv sa gatesti intre prieteni. Sa nu va speriati daca ati gresit ceva: totul se rezolva.

Va mai zicem ca luna asta puteti sa-i vedeti in actiune pe Romana Rista (Fata care gateste cu flori), Liviu Chiorpec, Liviu Lambrino, Sergiu Jivan, Alina Barbu in cea mai chic bucatarie din oras.

Puteti sa alegeti cursul Sweet&Treats - French Classics cu gandul la patiseriile pariziene de pe Trocadero, sau invarti wok-ul ca pe strazile aglomerate ale Bangkok-ului la Thai Street Food, sau defila cu pastele facute in casa sub soarele Toscanei, la Treasures from Tuscany's Garden.

Disclaimer: Nu primim reclamatii daca brusc sotii, sotiile, prietenii sau copiii vostri va vor sechestra in bucatarie. Sa nu ziceti ca nu v-am zis.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Subiecte

Sectiune



Branded


Related