De la inspiratie, la inovatie: pune-ti planurile pe hartie cu Canon

De la inspiratie, la inovatie: pune-ti planurile pe hartie cu Canon

Zimt, zimt, stop. Bec, linie, hasura, trasare. Din punctul A in punctul Z, cu oprire in B, C si M, amintire. De la dubiu la certitudine prin ore de studiu si exercitiu. Inspiratia vine de te miri unde: bine ai venit si tu in creierul unui creativ. Fie el designer, urbanist, arhitect sau publicitar, mintea lui e intortocheata si adesea neinteleasa. Cel putin nu pana cand ideile ajung sa fie manifeste intr-o forma concreta.

Si cum altfel am putea sa vedem ideea daca ea n-a fost transpusa intr-o schita, daca un concept nu a fost intors pe toate partile, ca mai apoi sa fie imbunatatit, odata ce exista fizic, pe hartie? 

Si-apoi incepe alta poveste: cautarea solutiilor potrivite de imprimare. Sa fie alb-negru sau color? Gasim o imprimanta destul de performanta, care sa fie compatibila cu programele de specialitate si sa nu taie din calitatea imaginatiei proiectantilor?

Gasim, si nu numai una, ci trei, adaptate cerintelor business-urilor creative si inovatoare, care au nevoie de un brat mecanic de ajutor tehnic: sunt solutiile Large Print Format Canon iPF670, iPF770 si iPF830. Flexibile si adaptabile, compatibile cu cele mai uzuale programe de proiectare, imprima grafice, schite si postere. Si o fac super-rapid, in volume mari, fara sa sacrifice niciun micron din calitate.

Canon incurajeaza inovatia si materializarea aspiratiilor in proiecte concrete printr-o promotie ce se desfasoara in perioada 1 noiembrie - 15 decembrie: pentru fiecare dintre cele trei produse ale promotiei, cei interesati vor beneficia de o oferta speciala de achizitie, la unul dintre cei 14 parteneri acreditati Canon, disponibili pe site.

Canon iPF670

Canon iPF770

 Canon iPF830

Iti imprimi planurile, graficele sau imaginile direct de pe diverse dispozitive si vezi cum conceptul pe care l-ai slefuit indelung prinde viata cu ajutorul unor solutii gandite special pentru tine.

Priveste-o asa: echipamentele Canon sunt autostrada de mare viteza pentru ca ideile tale sa prinda un contur: nu tu gropi, claxoane, stopuri sau hopuri. Ai acum la dispozitie infrastructura si tehnologia necesare conturarii proiectelor tale, nici vorba sa te mai ocoleasca inspiratia!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related