Timisoreana te provoaca la competitia Layeru-i Ler pentru sarbatori mai colorate si pline de caldura

Timisoreana te provoaca la competitia Layeru-i Ler pentru sarbatori mai colorate si pline de caldura

Cum ar fi sa primesti o felicitare 2.0? Te-ai gandit cum ai vrea sa arate? Poate o ilustratie, poate o fotografie, chiar si-o schita: te incurajam sa iti imaginezi si sa o desenezi chiar tu pentru competitia de design 100% romaneasca, Layeru-i Ler.

Reaminteste-ti cat de fain e sa fii inconjurat de prieteni si familie acasa, de Sarbatori. Alea-s momentele de apropiere, pe care Timisoreana te incurajeaza sa le transpui intr-o felicitare pentru ei: gaseste alternativa digitala a "Fie ca-ului" de Sarbatori si readu traditia-n suflete si pe monitoare pentru o tara-ntreaga.

Ce asteptam de la tine

Creeaza o felicitare pe care ti-ar placea sa le-o trimiti celor dragi, fie ca-i ilustratie, schita, fotografie, colaj sau typography: Timisoreana te incurajeaza sa-ti dai frau liber creativitatii. Si, cine stie, ai putea sa fii unul dintre cei ai caror creatii vor aparea in galeria de felicitari din campania de Sarbatori a brandului.

Treaba-i simpla: inscrii creatia in concursul Layeru-i Ler pana pe 22 noiembrie, iar un juriu profesionist se va cazni sa o aleaga pe cea mai buna. Stim ca deja te-au napadit ideile, parca ati auzit si-un zurgalau in departare, dar consulta intai brief-ul, caci e rost de lucruri bine bine facute.

Ce trebuie sa stii despre brandul Timisoreana

Avand o istorie de aproape 300 de ani, Timisoreana este prima bere romaneasca care duce povestea mai departe, pentru ca se inspira din experientele de zi cu zi ale romanilor.

Povestea fabricii incepe din mare drag pentru oameni si este purtata cu mandrie si respect pana in zilele noastre.

Cu fiecare caramida si maestru berar care a contribuit la povestea noastra, Timisoreana a ajuns brandul care a pus bazele traditiei sarbatorilor in familie.

Cei care consuma Timisoreana apreciaza valoarea lucrului bine facut si se inconjoara de micile bucurii ale vietii ori de cate ori au ocazia.

Premii

Premiul 1 al Juriului: 1000 EUR + creatia ta va fi regasita in galeria de felicitari din campania de Sarbatori a brandului.

Premiile: daca te numeri printre cei selectati, creatia ta va ocupa un loc de mare cinste in campania Timisoreana de Sarbatori, cu numele tau promovat in galeria felicitarilor care pot fi trimise catre mii de romani.

Premiul de Popularitate din timpul campaniei de Sarbatori: 1000 EUR + apreciere la nivel national, influentata de preferintele tuturor romanilor si de numarul de cereri pentru a trimite felicitarea ta printata.


Mai multe informatii poti afla de pe site-ul competitiei. Consulta brief-ul si trimite-ne cele mai bune creatii pana pe 22 noiembrie, ora 23:59.

 

Despre platforma TheCreator 

TheCreator.ro este o  platforma powered by IQads care gazduieste competitii de user-generated branded content, activand cea mai importanta comunitate creativa din Romania. Pana acum au fost organizate peste 20 competitii de design si film, pentru branduri precum: Avon, AXE, BCR, Desperados, Dove, JOE, Nescafe, Puma si Yahoo!.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related