Muncește eficient - Carson Tate | Editura ACT și Politon, 2019

Muncește eficient - Carson Tate | Editura ACT și Politon, 2019

Muncește eficient: Ai încredere în puterea stilului tău personal de productivitate / Work Simply de Carson Tate este cartea de care ai nevoie dacă îți dorești să muncești mai simplu și mai eficient, pentru că te îndrumă pas cu pas cum să folosești planificarea inteligentă pentru a face mai mult, cu mai puțin efort. Dar cartea aceasta nu este doar despre cum să fii mai organizat și mai productiv, cartea aceasta este de fapt despre cum să nu mai fii mereu ocupat cu munca, pentru a te bucura mai mult de rostul și sensul vieții tale. 

Așadar, dacă te regăsești în descrierea de mai jos, înseamnă că în mod cert vei găsi ceva folositor în această carte: 

„De multe ori, nu reușim să înțelegem pe deplin prețul pe care îl plătim, la nivel individual și ca societate, pentru acceptarea unui stil de viață văduvit de resursele noastre cele mai prețioase: timpul, libertatea și sensul. Pierderea acestora reprezenta un preț pe care eu, una, nu mai voiam să-l plătesc. Dar tu? 

Dacă te simți obosit, frustrat și cauți cu disperare o soluție pentru stresul și haosul din viața ta, ai ales cartea potrivită. Muncește eficient îți va arăta pas cu pas cum să-ți personalizezi sistemele, utilizând caracteristicile unice care te definesc și felul în care gândești. Îți vor fi prezentate strategii și instrumente confirmate, croite pentru stilul tău de gândire. Vei învăța cum să colaborezi bine cu ceilalți pentru a-ți face efectiv treaba. Vei obține în cele din urmă un sistem de productivitate care ți se potrivește realmente la un nivel fundamental.”

"Cu toții lucrăm în mod diferit și a ne cunoaște pe noi înșine constituie secretul către o gestionare eficace a timpului. În acest ghid accesibil, Carson Tate ne arată cum să avem încredere în propriul stil și să realizăm astfel mai mult.”
Laura Vanderkam, autoare a cărții What the Most Successful People Do Before Breakfast (Ce fac majoritatea oamenilor de succes înainte de micul dejun) 

„Cea mai importantă bogăție pe care o ai este timpul, așa că nu îți poți permite să-l irosești. Nu numai că Muncește eficient constituie o bogăție de sfaturi solide, practice și bine așezate despre cum să-ți recuperezi timpul, dar este încărcată din plin cu emoție, căldură și umanitate.”
Sonia Choquette, autoare a cărții The Answer Is Simple and Trust Your Vibes at Work (Răspunsul este simplu, așa că ai încredere în vibrațiile de la serviciu) 

„Cea mai importantă resursă a unui lider este timpul. Muncește eficient îi ajută pe lideri să găsească acest timp, astfel încât să poată maximiza contribuțiile celorlalți și să facă strategii pentru viitor. Această carte reprezintă o neprețuită resursă în acest sens.”
Bill Timmerman, fost director general la SCANA 

„Într-o vreme în care munca a devenit extrem de complicată și în care foarte mulți dintre noi suntem prinși în plasa aglomerărilor de tot felul, suntem înecați în e-mailuri, întrerupți, distrași și supraîncărcați cu informații, Carson Tate a scris un ghid pentru sănătatea mentală. Plină de sfaturi practice iminente, această carte ne poate ajuta pe toți să muncim eficient și să trăim din plin.”
Brigid Schulte, autoare a cărții Overwhelmed (Copleșit).

 

Video: Interviu cu autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura ACT și Politon.

 

Info:

Titlul original: Work Simply
Ediția 2019,broșată
Traducător: Romică Lixandru
Dimensiuni: 130x200
364 pagini
ISBN: 978-606-913-393-4

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related