Automatizarea clienților. Cum să creezi o companie pe bază de abonament în orice domeniu - John Warrillow | Editura ACT si Politon, 2019

Automatizarea clienților. Cum să creezi o companie pe bază de abonament în orice domeniu - John Warrillow | Editura ACT si Politon, 2019

Automatizarea clienților / The Automatic Customer de John Warrillow se adresează antreprenorilor și celor care doresc să se alăture acestei bresle, venind cu o idee de afaceri mai puțin exploatată în rândul antreprenorilor de la noi din țară. Warrillow te ghidează prin intermediul cărții de față cum să aplici modelul de afacere bazată pe abonament în propria ta firmă, plecând de la exemplul companiei WhatsApp care a fost achiziționată de Facebook contra sumei record de 19 miliarde de dolari, devenind astfel cea mai scumpă achiziție a unui start-up din domeniul internetului din toate timpurile.

 

Autorul cărții, John Warrillow este antreprenor, orator și editorialist al revistei americane de business Inc. Până a scrie acest volum, Warrillow testase deja pe cont propriu profitabilitatea companiilor care se bazează pe încasările provenite din abonamente, implementând un sistem de automatizare a clienților, în cadrul Sellability.com și Warrillow & Co., companii pe care el însuși le-a fondat. John Warrillow este de asemenea autorul volumului Built to Sell: Creating a Business That Can Thrive Without You / Clădită pentru a fi vândută: Cum să creezi o afacere care poate prospera fără tine, o carte în care autorul vorbește despre cum poți transforma o firmă care are succes în una care poate fi vândută. Cartea a fost recunoscută de revistele Fortune și Inc Magazine drept una dintre cele mai bune cărți de business din 2011.

 

Video: Interviu cu autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura ACT si Politon.

 

Info:

  • Titlul original: The Automatic Customer: Creating a Subscription Business in Any Industry Hardcover
  • Ediția 2019, broșată
  • Traducător: Dana Dobre
  • Dimensiuni: 145 x 225
  • 224 pagini
  • ISBN: 978-606-913-246-3
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related