Poarta-te ca un om de succes, gandeste ca un om de succes. Descopera-ti darul si calea spre bogatiile vietii - Steve Harvey | Editura ACT și Politon, 2019

Poarta-te ca un om de succes, gandeste ca un om de succes. Descopera-ti darul si calea spre bogatiile vietii - Steve Harvey | Editura ACT și Politon, 2019

Poartă-te ca un om de succes, gândește ca un om de succes: Descoperă-ți darul și calea spre bogățiile vieții / Act Like a Success, Think Like a Success de Steve Harvey este cartea care te va determina să îți scoți visul acela prăfuit din dulapul visurilor demult uitate, să îl scuturi bine, să îi redai strălucirea de altădată și să începi să te preocupi din nou de realizarea lui folosindu-ți acel dar unic pe care îl ai. Dar cartea reprezintă mai mult decât atât. Ea te va ajuta să îți dezvolți viața în feluri complet noi și să te bucuri de relații mai bune cu membrii familiei tale, cu șefii tăi sau cu comunitatea ta.

Cartea a fost inspirată de povestea de viață a autorului însuși care a devenit un adevărat rege al comediei, după ce, o bună parte a vieții lui s-a zbătut în sărăcie: a lucrat într-o curățătorie de covoare, a vândut asigurări, a rămas fără un acoperiș deasupra capului locuind pentru o bună perioadă de timp într-o mașină, a fost concediat, după care, folosindu-se de darul său – extraordinara lui capacitate de a-i face pe oameni să râdă - a ajuns să joace în spectacolul de comedie cu cele mai mari venituri brute din toate timpurile.

„Succesul nu se referă doar la capacitatea ta de a reuși, ci și la capacitatea ta de a ajuta împărtășind. Succesul adevărat trăiește în moștenirea pe care o lăsăm. Dacă poți servi ca model pentru generația următoare, cei care vor ajunge mai sus datorită ție vor deveni moștenirea ta, la fel de mult ca și realizările tale.”

 

Steve Harvey este actor, producător, prezentator radio și TV și autorul mai multor bestselleruri The New York Times, precum „Poartă-te ca o doamnă, gândeşte ca un bărbat / Act Like a Lady, Think Like a Man” sau ”Straight Talk, No Chaser (Spune-mi direct, nu mă aburi)”. 

A debutat în anii ‘80 ca actor de stand-up comedy, iar succesul de care s-a bucurat l-a transformat în scurt timp în unul dintre cei mai iubiți entertaineri ai Americii. A jucat în filme, a prezentat unele dintre cele mai de succes show-uri de televiziune din America, a scris cărți și în tot acest timp nu a uitat să returneze o parte din roadele succesului său comunității înființând împreună cu soția lui fundația Steve și Marjorie Harvey Foundation. De-a lungul timpului a fost recompensat cu numeroase premii printre care și prestigioasele NAACP Image Award și Emmy Award. Locuiește în Atlanta, Georgia, împreună cu soția și familia sa.

 

Video: Interviu cu autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura ACT și Politon.

 

Info:

Titlul original: Act Like a Success, Think Like a Succes
Ediția 2019, paperback
Dimensiuni: 200 x 130
202 pagini
ISBN: 978-606-91330-4-0

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related