Cred in tineri

"E greu sa imi gasesc oameni, din ce in ce mai greu"… Am auzit aceasta fraza de mult prea multe ori si am inceput sa cred ca acesta este adevarul. Prieteni din domeniu vin sa ma intrebe daca stiu oameni buni care ar vrea sa isi schimbe agentia. Daca stiu recomand cu cea mai mare placere. Nu pot sa nu ma intreb insa: de ce nu si juniori? Ne ferim sa luam tineri, desi ne place sa pretindem sa spunem ca ii dorim in echipa. Este relativ simplu de ce. In primul rand pentru ca odata intrati in caruselul numit publicitate, juniorii trebuie instruiti, au nevoie de un senior care sa le arate cu rabdare primii pasi, sa ii inteleaga cand mai gresesc, sa mai inchida un ochi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

Mariana Ionescu
acum 17 ani
Eu sunt tanar....
Carmen Manea
acum 17 ani
tinerilor nu le sunt date destule sanse de a se afirma. iar tot ce se cauta acum pe piata joburilor este experienta.daca nimeni nu angajeaza tineri, cum ar putea ei sa capete experienta?
Elena David
acum 17 ani
E adevarat ca multi angajatori cer experienta.Dar cunosc o persoana de la o agentie de publicitate extrem de bine cotata careia i s-a acordat votul de incredere si a fost acceptat fara experienta.acum este copywriter.Intr-adevar, este foarte talentat.


Branded