Putere nemărginită. Descoperă știința împlinirii personale! - Tony Robbins | Editura ACT și Politon, 2017

Putere nemărginită. Descoperă știința împlinirii personale! - Tony Robbins | Editura ACT și Politon, 2017

Putere nemărginită / Unlimited Power de Anthony Robbins este cartea care poate reprezenta începutul transformării tale. O carte suculentă, plină de idei, citate și povești de viață care te hrănesc, te pun pe gânduri, îți spun mereu ceva ce ai nevoie să auzi, și totodată, te fac să te simți cu fiecare pagină mai aproape de ceea ce ai vrea să fii sau să devii. O carte în legătură cu care vei simți că te corectează din mers, fără a te certa sau a te trage de urechi. O carte la finalul căreia vei avea acea reacție pe care o ai de obicei la filmele bune, îți va părea rău că s-a terminat. O carte pe care să o faci cadou tuturor celor pe care îi iubești. 

În Putere nemărginită, pornind de la exemplul personal, autorul vrea să te învețe să dobândești succesul, oferindu-ți un manual de dezvoltare umană care cuprinde competențele și strategiile de care ai nevoie pentru a te schimba mai repede decât ai fi crezut că e posibil. O carte care îți vorbește despre succes, despre cum poți să îl atingi, despre instrumentele de care ai nevoie pe acest drum, care îți oferă totodată o mulțime de povești de viață de succes. O carte care, la 30 de ani de la prima ediție, rămâne încă foarte actuală și foarte utilă. 

„În vremuri de schimbare, cei care continuă să învețe moștenesc lumea, iar cei care se opresc din învățat se vor găsi perfect pregătiți pentru o lume care nu mai există.”
Eric Hoffer

 

„Viața este dispusă să îți plătească orice preț i-ai cere. Cere-i un bănuț și asta vei căpăta. Cere-i bucurie și succes răsunător, și vei obține și așa ceva. Tot ce am citit mă convinge că, dacă înveți să-ți dirijezi stările și comportamentele poți schimba orice.” 

O altă condiție pentru a deveni un om de succes este puterea de a convinge. Autorul ne oferă câteva exemple concrete care vorbesc despre puterea extraordinară a persuasiunii și ne sfătuiește:

„Dacă vrei să ai controlul vieții tale, dacă vrei să reprezinți modelul cel mai elegant și mai eficace pentru cei de care îți pasă, trebuie să înveți cum să fii o persoană persuasivă. Dacă abdici de la această răspundere, se vor găsi mulți alții să umple golul.” 

Autorul te sfătuiește să devii tu cel care îi convinge pe alții, încetând să tot fii tu - cel mereu convins de alții. Definind publicitatea ca fiind: „știința suspendării inteligenței umane suficient de mult timp pentru a scoate bani de pe urma ei”, Robbins te roagă să nu rămâi într-o lume a inteligenței suspendate la nesfârșit, lansându-ți la finalul cărții o provocare: 

„Te provoc să faci din viața ta o capodoperă. Te provoc să intri în rândurile acelor oameni care trăiesc învățătura pe care o predau, care pun în practică ceea ce spun. Ei sunt modelele de excelență de care restul lumii se minunează. Alătură-te acestei echipe unice de oameni cunoscuți ca fiind cei puțini care înfăptuiesc, spre deosebire de cei mulți care doresc – oameni orientați spre rezultate, care își duc viața exact cum și-o doresc.”

  

„Tony Robbins susține că prin folosirea programării neurolingvistice (NLP) oricine poate avea succes în aproape orice domeniu. NLP ne învață cum putem atrage succesul în viețile noastre. Una dintre cele mai bune metode prin care putem face acest lucru este să creăm modele după oamenii de succes: să gândim, să acționăm și să vorbim ca ei.”
Library Journal 

„Nu contează ce statut social ai. Indiferent de nivelul la care te afli, Tony Robbins te ajută să funcționezi la capacitate maximă.”
Usher, artist 

„Am fost numiți de către Forbes ca fiind cea mai inovativă companie din lume pentru patru ani consecutivi. Veniturile noastre sunt de peste 5 miliarde de dolari anual. Fără Tony Robbins și lucrările sale Salesforce.com nu ar fi existat azi.”
Marc Benioff, fondator și președinte al Salesforce.com 

„S-a consacrat ca un tânăr dedicat, idealist, genial. Este imposibil să citești această carte și să nu absorbi din entuziasmul său dinamic.”
Magill Book Reviws 

„Acesta este un program cuprinzător și inteligent pentru dobândirea succesului. Esențiale pentru formula de succes a lui Robbins sunt claritatea obiectivelor, energia, pasiunea, tenacitatea, abilitățile efective de comunicare și motivațiile altruiste. Aceasta este o rețetă bazată pe o ideologie sofisticată și realistă.”
Publisher's Weekly 

„Am fost dintotdeauna un mare fan al lui Tony Robbins, de pe vremea când aveam 17 ani și am aflat despre el. Mi-a schimbat viața cu totul. Eram un băiat timid, nesigur și depresiv. Cu ajutorul lui Tony am devenit un om de succes, fericit și mult mai încrezător. Am parcurs aproape toate seminarele și programele sale, i-am citit cărțile. În continuare este un model, un mentor pentru mine.”
Stefan James, projectlifemastery.com 

„Pentru Tony puterea nemărginită reprezintă abilitatea de a produce rezultatele pe care ți le dorești cel mai mult și capacitatea de a crea valoare pentru ceilalți pe tot parcursul acestui proces.” 
Sam T. Davies, samuelthomasdavies.com 

„Am avut șansa de a-l vedea pe Tony Robbins vorbind unei audiențe de douăzeci de mii de oameni. Ideile sale aveau un impact incredibil de puternic. Voiam să învăț cum să le folosesc pentru a putea primi tot ceea ce viața are de oferit. Putere nemărginită mi-a dat această oportunitate.”
liveyourlegend.net

 

Despre Tony Robbins putem spune fără rețineri că, nu ești niciodată suficient de pregătit și instruit pentru a nu mai avea nimic de învățat de la el. Iar Anthony Robbins chiar este un exemplu de succes, din moment ce, începuturile destinului său aveau toate coordonatele unui eșec. El a avut capacitatea însă de a se replia și a întoarce destinul în favoarea lui. Astăzi face consultanță pentru performanță de top cu directorii executivi ai celor mai mari firme din lume, este antrenor motivațional, instructor financiar, autorul unora dintre cele mai de succes cărți de dezvoltare personală din lume și liderul consacrat al domeniului self help pe plan mondial. Puterea lui de a influența mintea umană este atât de mare încât te poate face să mergi pe cărbuni încinși fără a simți și fără a fi afectat câtuși de puțin de acest lucru.

 

Video: Autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura ACT și Politon.

 

Info:

Titlul original: Unlimited Power: The New Science Of Personal Achievement
Ediția 2017, paperback
Traducător: Mihaela Mazilu
Dimensiuni: 14,5 x 22,5 cm
448 pagini
ISBN: 978-606-913-065-0

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related