Prinde un loc la salturile cu parașuta și la zborurile cu avionul sau planorul de la festivalul Hangariada

Prinde un loc la salturile cu parașuta și la zborurile cu avionul sau planorul de la festivalul Hangariada

Organizatorii Hangariadei, singurul festival de artă, muzică și zbor din România, au dat drumul mult-așteptatelor înscrieri la salturile cu parașuta și la zborurile cu planorul sau avionul.

În perioada 27-29 mai 2022, are loc la Aerodromul „Alexandru Matei” din Iași o nouă ediție a festivalului Hangariada, iar organizatorii tocmai ce au lansat înscrierile pentru pasionații de sărituri cu parașuta sau de zboruri cu avioanele puse anul acesta la dispoziție.

Curioasă din fire, am vrut să încerc ceva nou și, pentru că saltul cu parașuta era pe lista mea, am zis că e un moment bun sa mai bifez o mică nebunie care știam că va aduce doar stare de bine. Este una dintre cele mai faine experiențe din viața mea, adrenalină la maxim, senzație de libertate și sentimentul fain că ai reușit să ajungi întreagă pe pământ. Înainte de salt, m-am uitat puțin la salturi eșuate, am râs și mi-am zis că aia e, trebuie sa o fac și pe asta. Zborul a fost unul cu emoții, pentru că îți trec câteva amintiri prin cap și te întrebi dacă scapi viu din asta, dar știi că trebuie să o faci. Cel mai fain sentiment a fost în momentul de cădere liberă din avion, după care se deschide parașuta și simți că ți se așază inima puțin la loc. În momentul în care ajungi pe pământ, simți că poți să faci orice în viață. Doar că, cei curioși ca mine mai au multe de bifat și de înfrânt multe frici”, declară Oana Țîntă, participantă la Hangariada.

Pentru hangarienii care vor să experimenteze aceste senzații în ediția din acest an a Hangariadei, iată informațiile necesare:

Salt în tandem cu parașuta - preț 1100 lei
Perioada 26 - 29 Mai
Durată: ~2 ore (pregătire, salt și aterizare)

Cerul liber de la 3000 m nu a fost niciodată mai aproape. Alături de un instructor profesionist vei trece prin pregătirea necesară, vei afla totul despre salt și cum să te bucuri de el. Tot ce ai nevoie este curaj și o formă fizică bună.

Zbor introductiv cu planorul tip IS28B2 - preț 150 lei
Perioada 1 - 5 Iunie
Condiții: Un singur pasager, cu o greutate de maxim 90 kg
Durată: ~ 5

Zborul cu planorul este una dintre acele experiențe pe care trebuie să le ai cel puțin o dată în viață, noi am spune chiar o dată pe an. Piloții de la Aeroclub își pun la dispoziție antrenamentul și mașinile de zbor pentru tine. Un zbor durează aproximativ, fără durata de decolare și aterizare.

Zbor acrobatic cu avion tip Extra 300 L - 1200 lei
Perioada 26 - 29 Mai
Condiții: Un singur pasager, cu o greutate de maxim 90 kg
Durată: ~20 minute

Admirăm an de an show-ul aviatic, dar cum ar fi să fii și tu în unul dintre acele avioane? Te poți înscrie pentru un zbor acrobatic în care timp de 20 de minute pilotul îți va întoarce lumea cu susul în jos.

Zbor introductiv cu avion tip PS28 Cruiser - 570 lei
Perioada 26 - 29 Mai
Condiții: Un singur pasager, cu o greutate de maxim 100 Kg
Durată: ~30 minute

Cât de departe crezi că ajungi cu un avion în 30 de minute? Ne poți spune după ce aterizezi înapoi la aerodrom. Avionul tip PS28 Cruiser este pus la dispoziție de către Aeroclubul României pentru a introduce publicul Hangariada în arta zborului.

Zbor introductiv cu motoplanor tip IS28M2 - 550 lei
Perioada 26 - 29 Mai
Condiții: Un singur pasager de maxim 90 kg
Durată: ~40 minute

„O plimbare cu motoplanorul într-o zi de weekend” nu e ceva ce poți spune că ai făcut în fiecare zi. 40 de minute de zbor, doar tu și pilotul profesionist, deasupra celor șapte coline ieșene.

Înscrierile pentru salturile cu parașuta și zborurile cu avionul se fac pe online.

Tot acum, organizatorii au anunțat și programul concertelor pe zile:

Vineri: DJ Kamal, DJ Silviu Trik, Keeble, Tudor G, Căminu Cultural, Evolve Dubz

Sâmbătă: Kaze, Keeble, Theo Costache, Jean Gavril, TakeOver FacemRecords: Tomi Marfă, Vlad Flueraru, DJ Nasa, CTC
Afterparty - DJ Silviu Trik, EvolveDubz, B2B, Tudor G

Duminică: Mirăuț b2b Gradient, Keeble, Valeria Stoica, TakeOver Culese din Cartier: Argatu` și Moș Martin, Basska, Cred Că Sunt Extraterestru, Subcarpați + Afterparty - DJ Kamal

Partenerul principal al festivalului este CGM Software România, firma de IT medical din Iași care creează produse software pentru piețele medicale internaționale.
Alături de CGM au mai venit ca parteneri Aeroclubul României, Maxcode, Continental, Zizin & Brainia, iar ca susținători Evoluce și Logarithmic.
Partenerul media principal al festivalului Hangariada este Radio Guerrilla, avanpostul unde binili învinge. Prietenilor de la Guerilla li s-au alăturat ca parteneri media Agerpres, IQads, Iașul Nostru, Destination Iași, TVR Iași, Iași TV Life, Radio HIT și Impact FM.

Asociația Blueberry și Barbă Lată Events au apărut cu scopul de a aduce publicului ieșean evenimente de calitate. Ele propun orașului două festivaluri de anvergură pe măsura statutului său, Hangariada, un festival care aduce împreună arta, muzica și zborul și singurul festival de jazz din regiunea Moldovei, JazzCity.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related