Tot ce trebuie să știi când vii weekendul acesta la festivalul Hangariada

Tot ce trebuie să știi când vii weekendul acesta la festivalul Hangariada

Weekendul acesta, între 27 și 29 mai, sunteți așteptați la Aerodromul „Alexandru Matei” din Iași, pentru cea de-a zecea ediție Hangariada, singurul festival de artă, muzică și zbor din România.

Peste câteva zile, are loc o nouă și mult-așteptată ediție a festivalului Hangariada, adică trei zile pline de show-uri aviatice, zboruri cu planorul, salturi cu parașuta, concerte cu muzică live de la artiști locali și naționali, expoziții și instalații de artă, cel mai mare parc de joacă pentru copii din zona Moldovei, zone de relaxare, zone de mâncare și băutură, artizani și multe alte surprize.

Suntem pe ultima sută de metri, iar entuziasmul nostru și al hangarienilor a ajuns până sus, la cer, acolo unde în weekend vor avea loc show-urile aviatice. După doi ani de pauză pandemică, și noi, și festivalierii, așteptăm cu nerăbdare cele 3 zile de Hangariada, cu tot ce aduce mai bun acest festival îndrăgit de copii și adulți deopotrivă”, declară Claudia Rusu, Marketing Manager Hangariada.

Programul zilelor de festival:

VINERI

12:00 - Acces în festival
12:00 - Zona de bar și food
12:00 - Artizani și activități
14:00 - 20:00 - Loc de joacă pentru copii

SCENA MARE
16:00 - DJ Kamal
18:00 - DJ Trik

PARTY HANGAR
20:00 - DJ Keeble
22:00 - Evolve Dubz
00:00 - Căminu Cultural
02:00 - Tudor G

SÂMBĂTĂ

09:00 - Acces în festival
09:00 - Zona de bar și food
09:00 - Artizani și activități
10:00 - 19:30 - Loc de joacă pentru copii

SCENA MARE
15:30 - Kaze sound system
17:30 - DJ Keeble
19:00 - Theo Costache & Serotone
20:00 - Kev & Dice & DJ Undoo
21:30 - Takeover Facem Records: CTC, Vlad Flueraru, Tomi Marfă, DJ Nasa

PARTY HANGAR
00:30 - DJ Trik
02:00 - Evolve Dubz B2B Tudor G

DUMINICĂ

09:00 - Acces în festival
09:00 - Zona de bar și food
09:00 - Artizani și activități
10:00 - 19:30 - Loc de joacă pentru copii

SCENA MARE
15:30 - Mirăuț B2B Gradient
17:30 - DJ Keeble
19:00 - Valeria Stoica
20:30 - Takeover Culese din Cartier: Subcarpați, Basska, Cred Că Sunt Extraterestru, Argatu și Moș Martin

PARTY HANGAR
01:00 - DJ Kamal

Zona de bar și food acoperă anul acesta 8 vendori de mâncare, 3 baruri Barbă Lată, cafea de la Teo’s Cafe și fresh-uri de la Ce Miau. Astfel că hangarienii se vor bucura în weekend de bunătățurile de la: Barabu, Hot dog no. 1, Karavan, Soldat, Clătita Hoinar, Palibo, Prisaca Bârnova, Băcănia Happy l.

Zona de artizani și activități de relaxare bifează echipamente sportive cu Decathlon, atelier de jonglerii cu Artpic și Focus pocus, atelier de dans cu Quasar Dance, codițe împletite, articole vestimentare și accesorii lucrate manual de antreprenori locali, beerpong, plus toate activările de la standurile partenerilor.

Anul acesta, la capitolul zboruri și salturi, festivalul acoperă mai multe tipuri de activități, pentru care s-au mai pus la vânzare câteva locuri: salturi în tandem cu parașuta, zboruri cu planorul, zboruri acrobatice, zboruri cu motorplanor și zboruri introductive cu avionul. 

Pentru copii, pe lângă activitățile din zona de artizani, am pregătit cel mai mare loc de joacă gonflabil din zona Moldovei, un spațiu de aproape 2000 mp de distracție. Accesul este destinat copiilor sub 14 ani, iar biletul pentru o zi întreagă în parcul de joacă este 65 ron/copil, bilet care poate fi achiziționat de la intrarea în parc.

Accesul în festival se face la intrarea în Aerodromul „Alexandru Matei” Iași, pe baza unui bilet, care poate fi achiziționat fie de acolo, fie online de pe iabilet.ro.

Accesul copiilor sub 14 ani este gratuit doar însoțiți de un adult cu bilet și respectând reglementările de participare la evenimente în aer liber a persoanelor sub 18 ani. Adolescenții între 14 și 18 ani au nevoie, pentru a intra în festival, de acordul părinților.

Biletele pentru Hangariada 2022 pot fi achiziționate astfel:

  • Pentru o singură zi de festival: Vineri - 70 ron; Sâmbătă - 90 ron; Duminică - 90 ron;
  • Pentru zilele de Sâmbătă și Duminică: 160 ron;
  • Pentru toate cele trei zile de festival: 190 ron.

Festivalul are loc la Aerodromul „Alexandru Matei” din Iași, pe Strada Aviației nr. 2. Pentru a evita aglomerația în locul de parcare, am pus la dispoziție, împreună cu partenerii de la Compania de Transport în Comun Iași, autobuze speciale, care vor călători pe traseul Târgu Cucu - Aerodrom și vor circula din oră în oră. Pentru transport e nevoie să aveți bilet de călătorie SCTP.

Partenerul principal al festivalului este CGM Software România, firma de IT medical din Iași care creează produse software pentru piețele medicale internaționale. Au mai venit ca parteneri Aeroclubul României, Aeroclubul "Alexandru Matei" Iași, Teo's Cafe, Continental, Zizin, Brainia, Maxcode, Evoluce, Levi 9, Stalinskaya Music, Iulius Mall, Palibo, Alten, Decathlon.
Susținători: Logarithmic, Iașisting, Recumedis, Coca Cola, Peroni, Dentesse, Pleiada, Twinkle Star.
Partenerul media principal al festivalului Hangariada este Radio Guerrilla, avanpostul unde binili învinge. Prietenilor de la Guerilla li s-au alăturat ca parteneri media Agerpres, IQads, Iașul Nostru, Destination Iași, TVR Iași, Iași TV Life, Radio HIT, Impact FM și Munteanu recomandă.

Asociația Blueberry și Barbă Lată Events au apărut cu scopul de a aduce publicului ieșean evenimente de calitate. Ele propun orașului două festivaluri de anvergură pe măsura statutului său, Hangariada, un festival care aduce împreună arta, muzica și zborul și singurul festival de jazz din regiunea Moldovei, JazzCity.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related