Ce se va întâmpla anul acesta la Hangariada, festivalul de artă, muzică și zbor din Iași. Lista completă a artiștilor și activitățile din festival

Ce se va întâmpla anul acesta la Hangariada, festivalul de artă, muzică și zbor din Iași. Lista completă a artiștilor și activitățile din festival

Anul acesta unul dintre cele mai îndrăgite festivaluri din Iași are loc în weekendul 19 - 21 Mai la Aerodromul Iași. Asociația Blueberry și Barbă Lată Events, în parteneriat cu Aeroclubul României și Aeroclubul “Alexandru Matei” Iași ne pregătesc a 11-a ediție a Hangariada.

Arta, muzica și zborul sunt cei trei piloni pe care organizatorii i-au ales să dea formă festivalului. Hangariada înseamnă 3 zile de concerte cu artiști locali și naționali cunoscuți și îndrăgiți, show-uri aviatice care au loc doar o dată pe an la Iași, zboruri cu avionul, salturi cu parașuta, expoziții și instalații de artă. Experiența de festival este completată de activități pentru copii, parc de joacă pentru copii, artizani, zona de mâncare și băutură.

Pentru noi primăvara este vestitorul Hangariadei. Deși lucrăm la pregătirea festivalului cu cel puțin 7-8 luni înainte, când începe luna Martie toată atmosfera din birou se schimbă, ne cuprinde ușor ușor febra festivalului. Toată echipa e pe baricade și se pun la punct detaliile pentru Hangariada. Suntem nerăbdători să împărtășim cu voi activitățile ce vor avea loc la festival și să vă vedem intrând pe aleea aerodromului.”, declară Claudia Rusu, Marketing Manager Hangariada

Ieșeni, programați-vă în calendar să rămâneți în oraș în weekendul 19 - 21 Mai și veniți la Aerodromul Iași pentru a vă bucura de concertele celor 14 trupe și DJ care vor urca pe scena Hangariada. Artiștii care vor ridica aerodromul în picioare, la dans și cântat sunt: Argatu' // Bosquito // Fără Zahăr // FC DNB // Fine, It's Pink // Jean Gavril // DJ Johnny B // DJ Keeble // Missed Call // Omul Cu Șobolani // Pinholes // DJ Silviu Trik // Vița De Vie // Wayback

Aeroclubul Iași ne pregătește salturi cu parașuta, zboruri cu motoplanorul, cu avionul acrobatic și cu avionul de agrement pentru anul acesta. Înscrierile pentru activitățile aviatice se vor face prin intermediul aeroclubului și vor fi anunțate pe canalele de comunicare ale acestora și pe canalele de comunicare Hangariada.

Showurile aviatice ale echipei Șoimii României - Hawks Of Romania, care au loc la Iași doar în cadrul Hangariada sunt nelipsite. Aceștia vor pregăti un program special aniversar pentru ziua de sâmbătă. Anul acesta echipajul și cursanții de la Aeroclubul Alexandru Matei Iași vor desfășura prezentări și workshopuri despre activitatea și cursurile lor.

“ Aeroclubul Teritorial "Alexandru Matei" Iași împlinește anul acesta 85 de ani de la înființare, fiind unul dintre pilonii de bază în ceea ce înseamnă Aeroclubul României. Acest aeroclub are o tradiție extrem de bogată, fiind locația în care s-au desfășurat cele mai multe campionate naționale de planorism dar și care în ultimii ani s-a dezvoltat. Pe lângă planorism și parașutism avem acum o activitate intensă pe partea de avion ultraușor, totul fiind susținut cu o infrastructură modernizată și certificată.

Pe 20 Mai vom sărbători această frumoasă vârstă și vom fi prezenți cu Șoimii României - Hawks Of Romania, Blue Wings Romania și White Wings.”, a declarat George Rotaru, director general al Aeroclubului României, pe pagina personală de Facebook

Biletele la festival pot fi achiziționate momentan la Abonamente Early Bird, în valoare de 210 ron, pe iabilet.ro. Pe data de 3 Aprilie să fie puse în vânzare biletele pe zi și abonamentul final. Copiii sub 14 ani au acces gratuit în festival, însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Partenerii festivalului sunt Aeroclubul României, Teo’s Cafe, Levi9 IT Services, Iulius Mall Iași, la care se alătură susținătorii Evoluce, Fabrica de Print, Iașisting.
Hangariada va răsuna prin intermediul partenerilor media: IQads, Radio România Iași, Viva FM, Iași TV Life și Suplimentul de Cultură.

Asociația Blueberry și Barbă Lată Events au apărut cu scopul de a aduce publicului ieșean evenimente de calitate. Ele propun orașului două festivaluri de anvergură pe măsura statutului său, Hangariada, un festival care aduce împreună arta, muzica și zborul și festivalul de muzică jazz, JazzCity.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related