Masterclass prezentat de SEBASTIAN STRASSER la Teatrul Apollo 111: ADVERTISING VS. CINEMA

Masterclass prezentat de SEBASTIAN STRASSER la Teatrul Apollo 111: ADVERTISING VS. CINEMA

Regizorul Sebastian Strasser va împărtăși din experiența lui în domeniu și va explica cum se poate dezvolta o narațiune complexă într-un format scurt, fie reclamă, fie scurtmetraj.

 

SEBASTIAN STRASSER

Sebastian Strasser este unul dintre cei mai de success regizori publicitari din lume, cu o experiență de peste 20 de ani. S-a născut în Sibiu, urmând ulterior să studieze în Germania, la Academy of Media Arts în Cologne. A lucrat ca scriitor și jurnalist pentru show-ul politic german Zak / „Privatfernsehen” difuzat pe ARD. În anul 2000, și-a început cariera ca regizor.

A câștigat mai mult de 200 de premii internaționale pentru campaniile sale publicitare inovatoare (16 Premii Lion la Cannes, multiple premii Gold și Silver la London IAA și la New York Festival), realizate inclusiv pentru brand-uri ca Mercedes Benz, Volkswagen, Nissan, Audi, BMW și Vodafone. Spot-ul său „Kids on Steps” realizat pentru Volkswagen a fost selectat printre cele mai bune 20 de reclame ale secolului 21 de către Gunn Report în 2015. În afară de filme publicitare, Sebastian regizează și scurtmetraje – primul lui scurt Happy End (cu Matthias Schweighöfer și Katharina Schüttler) a fost selectat la Berlinale Film Festival în 2005.

În 2016, s-a mutat în Los Angeles, unde a dezvoltat seria distopică Darklands în calitate de creator, scriitor, regizor, proiectul fiind selectat pentru producție de către studioul Warner Brothers.

Următorul său scurtmetraj, Apparat, cu Ulrich Thomsen and Ayelet Zurer în rolurile principale, a fost realizat în 2019.

MARȚI, 19 APRILIE | TEATRUL APOLLO 111 | ORA 17.00 

Rezervări pe Eventbook.ro. Masterclass-ul va avea loc la Apollo 111, iar intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. 

Organizat de Asociația Cinemascop, AIFF.6 este un proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național*, cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite ale Americii în România** și Uniunea Producătorilor de Film și Audiovizual din România – Asociația Română de Gestiune a Operelor din Audiovizual.

Susținut de: Banca Transilvania
Parteneri: Institutul Cultural Român, Fortech, Europa Cinemas, Institutul Francez din România, Cinema Elvire Popesco, Muzeul Țăranului Român, Cinema Muzeul Țăranului, Apollo 111, Eventbook, Voodoo Films.
Co-organizat de Multi Media Est
Partener media principal: Radio Guerrilla, AGERPRES.
Parteneri media: Zile și Nopți, Cinemap, Film Menu, Ziarul Metropolis, LiterNet, Movie News, IQads, SMARK, Films in Frame, The Institute, CineGhid, Munteanu Recomandă, AARC – All About Romanian Cinema, Radio România Cultural

*Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.
**Acest proiect este finanțat parțial printr-un grant al Departamentului de Stat al SUA. Opiniile, constatările şi concluziile prezentate pe durata proiectului aparțin autorilor şi nu le reflectă neapărat pe cele ale Departamentului de Stat al SUA.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related