Psiho-cibernetica. Corectarea imaginii de sine - Dr. Maxwell Maltz | Editura Curtea Veche, 2017

Psiho-cibernetica. Corectarea imaginii de sine - Dr. Maxwell Maltz | Editura Curtea Veche, 2017

Fericirea este un obicei! Învăţaţi să o dobândiţi prin psiho-cibernetică.

Maltz este primul cercetător și autor care a explicat cum imaginea de sine exercită un control total asupra abilității individului de a-și realiza scopurile sau de a eșua în acest sens. Cartea de față, un bestseller care a schimbat viața a peste 30 de milioane de oameni, conține metode prin care să ne îmbunătățim și să ne gestionăm imaginea de sine: vizualizarea, repetiția mentală, relaxarea etc.

Aceste metode, care au inspirat de-a lungul vremii numeroși psihologi, speakeri motivaționali și oameni obișnuiți, nu și-au pierdut nici azi relevanța pentru că se bazează pe dovezi științifice, oferind un ghid practic pentru o gândire și un fel de a acționa care dau rezultate cuantificabile.

Psiho-cibernetica este o lucrare clasică în domeniul dezvoltării personale, iar Maxwell Maltz este considerat unul dintre părinții self-helpului. Citind-o, vă veți schimba gândirea, felul de a comunica și de a acționa.

"Un ajutor neprețuit, o metodă eficace, științifică, de transformare a sinelui."
Dr. Mark Freeman

"Dr. Maltz dezvăluie modul în care ne putem transforma felul de a gândi și de a acționa."
Bert Decker

"Autori precum Zig Ziglar, Tony Robbins și Brian Tracy îi datorează lui Maxwell Maltz ideile lor de bază. Pregătirea psihologică a atleților de la olimpiade se bazează și ea pe conceptele acestuia."
Michael C. Gray

 

Maxwell Maltz (n.10 martie 1899) este primul cercetător și autor care a explicat cum imaginea de sine exercită un control total asupra abilității individului de a-și realiza scopurile sau de a eșua în acest sens. Cartea de față, un bestseller care a schimbat viața a peste 30 de milioane de oameni, conține metode prin care să ne îmbunătățim și să ne gestionăm imagin... >

 

Video: Interviu cu autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura Curtea Veche.

 

Info:

Titlul original: Psycho-Cybernetics, A New Way to Get More Living Out of Life
Ediția a II-a 2017, paperback
Traducător: Irina-Margareta Nistor
Dimensiuni: 13 x 20 cm
328 pagini
ISBN: 978-606-588-993-4

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related