Fii stăpân pe viața ta! Tehnici active pentru a interacționa cu ceilalți și a-ți trăi viața așa cum dorești - Wayne W. Dyer | Editura ACT și Politon, 2021

Fii stăpân pe viața ta! Tehnici active pentru a interacționa cu ceilalți și a-ți trăi viața așa cum dorești - Wayne W. Dyer | Editura ACT și Politon, 2021

Fii stăpân pe viața ta! Tehnici active pentru a interacționa cu ceilalți și a-ți trăi viața așa cum dorești / Pulling Your Own Strings: Dynamic Techniques for Dealing with Other People and Living Your Life As You Choose de Wayne W. Dyer este o pledoarie pentru a-ți trăi viața așa cum vrei tu, nu așa cum ar vrea alții, pentru a avea curaj să îți asumi întotdeauna faptele și vorbele, chiar dacă acestea nu vor fi de fiecare dată pe placul celor din jurul tău și pentru a prinde aripi să înfăptuiești lucruri mărețe, încetând să te mai limitezi la lucruri mărunte. 

„Aceasta este adevărata bucurie în viață, să servești unui scop pe care îl recunoști ca fiind măreț; [...] să fii o forță a Naturii, nu un jalnic ghemotoc mic și egoist de lipsuri și nevoi, care se plânge din cauză că lumea nu se dedică fericirii sale.”
George Bernard Shaw 

Fii stăpân pe viața ta! este o carte despre și pentru fiecare dintre noi, pentru că, cu toții ne confruntăm până la urmă cu dificultăți în viața de zi cu zi și fiecare dintre noi ne-am dori să ne gestionăm relațiile cu cei din jur mai bine decât o facem în prezent. O carte care le va fi însă deosebit de utilă tinerilor aflați la început de drum, pentru că le va oferi ocazia să aleagă abordarea corectă în viață. 

Farmecul cărții și ceea ce te va ține lipit de ea până la ultima pagină este faptul că te ajută să te cunoști mai bine pe tine însuți, arătându-ți totodată cum să corectezi acele comportamente care îți pun frână și te împiedică să trăiești așa cum ți-ai dori. 

Astfel, pe tot parcursul cărții vei descoperi studii de caz și strategii pentru: a înfrunta marii victimizatori, pentru a relaționa cu ceilalți de pe o poziție caracterizată prin putere personală și încredere în sine; pentru a nu te mai lăsa victimizat de aluzii la trecut; pentru a nu te mai lăsa comparat cu alții; pentru a le arăta celorlalți cum vrei să fii tratat; pentru a nu mai fi o victimă a instituțiilor; pentru a nu te mai lăsa sabotat de propriile gânduri nerealiste și pentru a nu te mai lăsa deturnat de prima nereușită.

 

Dr. Wayne W. Dyer (1940–2015) a fost doctor în psihologia de consiliere, scriitor și conferențiar pe teme de psihologie și spiritualitate, fiind supranumit „părintele motivației” și considerat inițiatorul mișcării de self-developement sau self-empowerment. A scris peste 40 de cărți, atât pentru adulți, cât și pentru copii, foarte multe dintre acestea devenind bestselleruri. Volumele sale s-au vândut în zeci de milioane de exemplare în toată lumea, iar cartea sa de debut „Your Erroneous Zones” (Zonele tale eronate), publicată în SUA în 1976, figurează în topul celor mai bine vândute cărți din toate timpurile, cu peste 100 de milioane de exemplare comercializate. A ținut conferințe în toată lumea pe teme de dezvoltare personală și evoluție spirituală, având în public mii de participanți, și a fost adesea invitat în diverse emisiuni de radio și televiziune cu audiență națională. A locuit în Florida.

 

Video: Interviu cu autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura ACT și Politon.

 

Info:

Titlul original: Pulling Your Own Strings: Dynamic Techniques for Dealing with Other People and Living Your Life As You Choose
Ediția 2021, paperback
Traducător: Dana Dobre
Dimensiuni: 140 x 230
384 pagini
ISBN: 978-606-913-786-4

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related