La Publicis Romania s-au facut noi promovari

Corina Tudor a fost promovata in functia de Account Manager al agentiei Publicis Romania.

Cu o experienta de mai bine de 5 ani in publicitate, Corina si-a inceput activitatea profesionala intr-o agentie de productie publicitara, Big Print. La cateva luni dupa aceasta la inceputul anului 2000, a fost primita intr-una dintre cele mai dinamice agentii de publicitate de pe piata romaneasca, Focus Advertising care intre timp s-a afiliat la reteaua internationala Publicis, al patrulea mare grup de comunicare din lume.

Nu i-a fost deloc usor fiindca lucra intr-un domeniu nou si la inceput de drum, insa determinarea, profesionalismul si dorinta ei de a invata lucruri noi din zona comunicarii au ajutat-o sa-si pastreze un spirit viu in toti acesti ani. A progresat invatand cot la cot alaturi de ceilalati colegi, la un moment dat fiind pusa in situatia de a manageria singura contul Germanos, lucrand in acelasi timp si pentru Coty Romania, primul client din portofoliul personal. Suficiente motive pentru care si acum "traieste"o relatie extrem de frumoasa cu agentia.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

SectiuneBranded


Related