Festivalul Golden Drum va fi din nou live pe 23 septembrie în Rovinj, Croația

Festivalul Golden Drum va fi din nou live pe 23 septembrie în Rovinj, Croația

În 2022, Festivalul Golden Drum va fi organizat sub forma unui eveniment live găzduit de Weekend Media Festival. Cei care urmăresc să reconstruiască conexiunea (Rebuild Connection) își pot asigura un abonament la festival pentru a se bucura de o zi plină de inspirație, creativitate, profesioniști remarcabili, un spectacol de premiere și o petrecere originală în încheiere.

Reconstruim conexiunea pierdută

În fiecare an, Golden Drum îi sărbătorește pe cei care și-au lăsat amprenta asupra industriei și au reușit să aducă la viață o idee minunată. După o lungă pauză de la experiențele din viața reală, festivalul este gata să reconstruiască legătura pierdută, cu o dorință puternică de a reuni și de a reaprinde creativitatea. Salvați data: cea de-a 28-a ediție a Festivalului Golden Drum va fi găzduită pe 23 septembrie în Rovinj, Croația de către Weekend Media Festival, cel mai mare festival de media regional.

“Golden Drum va porni într-o călătorie unică. Echipa noastră este pregătită să se mute și să se stabilească în Rovinj, Croația, la doar 70 de kilometri de Portorož. Într-adevăr, în acest an vom celebra creativitatea în toată gloria sa pe 23 septembrie pe Riviera croată” a declarat Mojca Briščik, președintele Festivalului Golden Drum.

Abonamentul Golden Drum Festival  include o zi plină de inspirație, cele mai recente tendințe, informații creative de la profesioniști renumiți, un spectacol de premiere și o petrecere originală în încheiere.

“Suntem onorați să primim Festivalul Golden Drum în cadrul Weekend Media Festival. Golden Drum a fost un sinonim al excelenței în ultimele decenii în industria creativă. Această colaborare conectează cele mai mari două evenimente de media, marketing și comunicare din regiune. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim la Rovinj!’’ a adăugat Tomo Ricov, directorul Weekend Media Festival.

Prezentarea membrilor juriului din 2022

Cele mai bune idei, campanii, echipe creative și creativi din această ediție a competiției Golden Drum vor fi premiate de către 55 de profesioniști din regiunea noastră și nu numai. Cele patru jurii sunt conduse de:

  • Președintele juriului One-Channel Drum - Anselmo Ramos, Co-Fondator și Președinte de Creație, GUT, America de Nord / America de Sud
  • Președintele Juriului Omni-Channel - Johnny Tan, Executive Creative Director, 72andSunny, Asia Pacific
  • Președintele Juriului Craft Drum - Sandra Planeta, Fondator și Creative Director, Planeta Design, Suedia
  • Președintele Juriului Creative Business Excellence Drum - Danielle Crook-Davies, Vicepreședinte de Marketing, Netflix, EMEA

Competiția Golden Drum 2022

În cadrul competiției se fac înscrieri în patru secțiuni principale, plus una specială. Noutățile din acest an includ două noi premii speciale - Production Agency of the Year & Digital Agency of the Year, o nouă categorie în Grupul C (Creative Use of Technology), și noi posibilități de a înscrie o serie de lucrări.

În plus, în cadrul parteneriatului cu Little Black Book, toți câștigătorii Golden Drum Grand Prix vor fi înscriși direct și gratuit la The Immortal Awards.

Termenul limită pentru Early Bird: Vineri, 10 iunie 2022
Termenul limită pentru depunerea lucrărilor: Vineri, 5 august 2022, ora 23.59 CET

Competiția anuală Young Drummers este deschisă la nivel mondial până pe 5 august 2022 și invită toate talentele sub 30 de ani să înscrie cel mai creativ poster sau video pe tema “Hey you, become the future of tourism!” Autorul celei mai bune lucrări va câștiga un premiu de 1.000 de euro, un abonament gratuit pentru a participa la Festivalul Golden Drum 2022, plus oportunitatea de a-și prezenta potențialul creativ în fața profesioniștilor de renume mondial.

Festivalul Golden Drum a luat naștere în 1993 cu o idee simplă, aceea de a reuni creatori din diferite țări, pe atunci adesea definite ca fiind din Noua Europă. Festivalul are ca scop să inspire și să susțină în multe moduri gândirea și acțiunea creative pentru schimbări pozitive, punând în lumină acest lucru prin intermediul programului său de concursuri și congrese. Festivalul Golden Drum a fost ales ca unul dintre cele șapte spectacole regionale de premiere incluse în Clasamentul WARC.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related