A apărut Ghidul Festivalurilor din România, ediția 2022

A apărut Ghidul Festivalurilor din România, ediția 2022

Realizat de către Zile și Nopți, ghidul își propune să strângă într-un singur loc cât mai multe festivaluri din România. 

Ghidul a apărut în print, într-un tiraj de 30.000 exemplare, cu distribuție gratuită în București, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Timișoara, Constanța, Sibiu și Oradea,  dar și în online.

În ghidul tipărit festivalurile sunt prezentate în funcție de specificul lor: festivaluri de muzică - Electronic Dance Music, Rock, Jaz & Blues, Retro, festivaluri de artă & cultură, festivaluri de film & lifestyle.

Citește online ediția tipărită a ghidului.

Prin substanța sa, festivalul se relevă în clipa de față - mai mult decât un exercițiu ordinar de going out - drept un panaceu social, indiferent de pretextul de celebrare în jurul căruia se coagulează experiența (muzică, teatru, dans, fiilm sau sport), întrucât deschide o poartă spre reconectarea pe viu, rapidă și nemijlocită, cu grupurile de care aparținem prin apetitul comun pentru anumite forme și medii de manifestare.

Nu ne stă acum în cale decât dificultatea alegerii locurilor de întâlnire, pentru că harta festivalieră este suprapopulată în 2022, și, de aceea, am considerat că ar putea fi utile câteva indicații de orientare, un soi de ghid pentru alchimiștii visători aflați în căutarea magiei festivalurilor.”, Ioan Big, publisher Zile și Nopți.

În online, pe site-ul zilesinopti.ro a fost creată o secțiune specială, unde festivalurile sunt prezentate în ordine calendaristică.

Sunt prezentate peste 80 de festivaluri și lista este deschisă.

Ghidul Festivalurilor din România este un proiect special Zile și Nopți susținut de radiourile festivalurilor, Kiss FM și Rock FM.

Citește online și un interviu cu Anne Marie Ionescu, Marketing Manager Kiss FM, Rock FM și Magic FM.

Zile și Nopți este o platformă de experiențe Pop Culture, cu apariții în print și online. Revista Zile și Nopți se distribuie gratuit în locații atent selecționate din București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Constanța, Sibiu și Oradea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related