A apărut noul număr Zile și Nopți, ediția de noiembrie. Ești pregătit să încerci noi experiențe Pop Culture?

A apărut noul număr Zile și Nopți, ediția de noiembrie. Ești pregătit să încerci noi experiențe Pop Culture?

Zile și Nopți, ediția de noiembrie, a ieșit de la tipar, fiind tipărită în 180 de pagini, cu subiecte în exclusivitate din muzică, artă, film,  food&drink, lifestyle, fashion, design și arhitectură.

Deoarece pe 19 noiembrie este Ziua Internaţională a Bărbatului am întrebat românii care sunt cei mai de succes bărbați din România?

Pentru unii un bărbat adevărat este o persoană dură, puternică, curajoasă, în timp ce în viziunea altora un bărbat adevărat este acela căruia nu-i e frică să se arate vulnerabil, care recunoaște că nu le știe pe toate, dar e dispus și deschis să învețe și să accepte că lumea este un loc plin de diversitate. Succesul se poate măsura în bani, averi și popularitate, dar și în înțelepciune, fericire și admirația celor din jur.

Vezi rezultatele sondajului în revista Zile și Nopți, editia de noiembrie sau online.

“Bărbați De Succes” este o campanie Rock FM, Zile şi Nopţi şi NIVEA MEN.

Din cuprinsul revistei Zile și Nopți, ediția de noiembrie, vă recomandăm:

POP-UP STORiEs: GUCCI, 100 de ani de istorie.

Gucci este unul dintre cele mai cunoscute branduri de lux din lume, ajungând în anul 2021 la o valoare de aproximativ 15.6 miliarde de dolari.

Povestea sa începe în anul 1897, cu italianul Guccio Gucci, care pe vremea aceea lucra ca spălător de vase și portar la faimosul hotel Savoy din Londra.

Conform legendei, fondatorul a fost atât de inspirat de valizele de lux purtate de aristocrații cazați la hotel, încât după ce s-a întors în Italia a decis să se angajeze la magazinul de bagaje Franzi pentru a învăța cum sunt făcute, urmând să-și pornească propria afacere prin care să ofere consumatorului sentimentul de lux asociat pe atunci cu averile de familie și cu obiceiurile celor foarte bogați, cum ar fi echitația (de unde vine și faimosul simbol „Horsebit”, reprezentativ astăzi pentru brand). Gucci a luat naștere în 1921, când Guccio a deschis primul magazin în Florența, unde comercializa produse din piele (valize de lux, genți și accesorii pentru călărie).

Tot la POP-UP STORiEs vorbim despre moda în cinematografie: Poveștile de viață a celor mai renumiți creatori de modă.

Ți-am pregătit o listă cu filme și seriale biografice care ne transpun direct în atelierele unor renumiți designeri de modă, în culisele celor mai impresionante prezentări fashion, făcându-ne cunoștință cu geniile creatoare care și-au construit un imperiu.  Fie că vorbim despre viața lui Saint Laurent, primii pași ai lui Chanel într-o croitorie sau asasinarea lui Gucci, aceste povești ar trebui să te inspire, motiveze sau măcar să te distreze.

La capitolul #MUZICĂ, Delia Mitrache, redactor Zile și Nopți, a stat de vorbă cu MISCHA BLANOS, artistul care conectează două lumi muzicale îndepărtate.

Mischa Blanos este un artist neconvențional, un muzician care se distinge prin eclectismul paletei sonore pe care ne-o propune prin compozițiile sale, acestea fiind un hibrid între două genuri aparent opuse, clasic și electronic.

Alex Mușat, redactor Zile și Nopți ne reamintește că au trecut 30 de ani fără FREDDIE MERCURY.Faceți ce vreți cu mine, dar să nu mă faceți vreodată plictisitor!”, îi declara Freddie Mercury managerului Queen, Jim Beach, cu doar câteva ore înaintea trecerii în neființă.

Un autentic lover of life & singer of songs, Mercury trăiește atât prin creațiile originale, cât și prin nenumărații interpreți și grupuri muzicale ce continuă să îi poarte influența. Până la urma urmei, așa cum i-a fost mereu dorința, showul va trebui să continue…

Ioan Big, publisher Zile și Nopți a stat de vorbă cu RĂZVAN MAZILU despre cel mai nou #MUSICAL pus în scenă de renumitul coregraf la teatrul Odeon din Bucureşti. După un îndelung proces de gestaţie sincopat de restricţii şi crize de tot felul, Cabaret, a avut în sfârşit premiera în această toamnă.

Curiozitatea noastră de a vedea cum (se) oglindeşte RĂZVAN MAZILU în noul său Cabaret a fost naturală, dată fiind constanta şi consistenta relaţie a artistului cu această formă de expresie.

La #ARTĂ CONTEMPORANĂ, Delia Mitrache a stat de vorbă cu DANIEL

RĂDULESCU,  sculptorul care transpune volumetric propriile trăiri.

Daniel Rădulescu este un artist complex și complet, fiind unul dintre cei mai apreciați artiști români ai momentului. Transmite prin intermediul oțelului ceea ce gândește, simte și trăiește. Lucrează fără matriță sau formă, asemenea unei imprimante 3D umane.

Luna aceasta va fi unul dintre artiștii care reprezintă România la Expo Dubai

2020, una dintre cele mai grandioase expoziții din istorie.

La #ARTIȘTI URBANI, Gruia Dragomir, redactor Zile și Nopți ni-l prezintă pe RECIS: „Nu street art-ul, ci graffiti-ul mi-a schimbat viața”.

Recis are 33 de ani, este din București, a terminat Facultatea de Arhitectura și Urbanism Ion Mincu cu diploma in Concept/Graphic și Product Design, și este unul dintre artiștii cu numeroase picturi murale nu doar în București, dar și în multe alte orașe din țară sau din afară.

A avut mai multe job-uri în trecut, a lucrat în studio-uri de arhitectură / design, a făcut packaging design, grafică digitală, ilustrații, design de concept/produs. În momentul de față se ocupă strict de arta murală și se declară fericit că a ajuns să se poată susțină exclusiv din asta.

La capitolul #FILM, Teodora Bratu, redactor Zile și Nopți ne vorbește despre ETERNII, noua generație de super-eroi Marvel.

Probabil cea mai așteptată producție la final de 2021 vine cu forțe proaspete, o generație nouă de super-eroi formată din ființe extraterestre, pregătite să salveze Pământul de atacul unor creaturi monstruoase - Eternals, filmul bazat pe benzile desenate ale lui Jack Kirby, este cel de-al 25-lea film din universul Marvel.

Ioan Big, a stat de vorbă cu TOMA CUZIN, cunoscut și simpatizat de aproape un

deceniu de o ţară întreagă ca Firicel din popularul serial de televiziune

Las Fierbinţi.  Pe Toma Cuzin o să-l vedem însă și în filmul RONDUL DE NOAPTE, comebackul veteranului cineast Iosif Demian, ce are premiera pe 19 noiembrie. Actor al Teatrului Mic din Bucureşti, Cuzin Toma se relevă mai mult ca oricând spectatorului prin această sumă de roluri în filme de dată recentă drept un contributor ‘cu greutate’ în definirea identităţii proiectelor în care este implicat, indiferent de factura sau anvergura partiturii pe care și-o asumă.

La Capitolul #CULINARiA, Mădălina Santa, chef și owner al restaurantului Szikra din Sfântu-Gheorghe ne vorbește despre Valul 4, Valul ce ne-a luat tot ce aveam mai bun iar Cosmin Dragomir, antropolog culinar ne spune totul despre Urâțenia noastră cea din toate farfuriile.

Horia Ghibuțiu, contributor Zile și Nopți, face Dreptate pentru papanași! și ne spune răspicat că papanașii se fierb, nu se frig iar Ștefan Chirițescu, publicitar și marketer se întreabă dacă Numărul de beri dintr-o seară te mai face bărbat?

La rubrica de #TRAVEL, Andreea Petrescu, contributor Zile și Nopți ne propune câteva Puburi și cocktailuri pe care nu ar trebui să le ratezi în Barcelona iar la rubrica de #LIFESTYLE, Alin Gălățescu, senior editor Zile și Nopți ne aduce aminte că NOIEMBRIE este Luna Bărbaţilor în Lumea Femeilor.

Într-un #FASHION editorial, Alin Gălățescu ne propune Recucerirea / Recuperarea „MICULUI PARIS”.

Creaţii: Atelier Bolero – Anca Balaş / Ketty Nicolescu / Foto: Cristian Paduraru
Model: Maria Tălpeanu / Art Director: Alin Gălăţescu / Locaţie: Centrul Vechi.

La #DESIGN vă prezentăm un interviu cu Andreia Gabriela Popescu, care ne vorbește despre bijuteria ca artă sau arta aplicată în bijuterie.

La #ARHITECTURĂ, Ioana Aldea ne povestește despre Conexiune între natură și om – Portal Green Village Sibiel.

Conceput ca un sat primordial, cu funcțiunile bine definite, Green Village este structurat în jurul vetrei, ca punct central al existentei și al conectării. Vatra, cu funcțiune multiplă de bistro, bibliotecă și spațiu de studiu și Green Work Environment inspirațional, destinat activităților de creație, social & business networking, comunicare, ateliere tematice și binefăcătoare, este un vector pentru dezvoltarea microcomunității.

Și pentru că vorbim de ediția Zile și Nopți din luna noiembrie, luna bărbatului, Doru Șupeală, consultant de marketing, management și business ne vorbește Cu bărbăție, despre leadership iar Gruia Dragomir ne face o radiografie a bărbaților celebri și în reclame: Mads Mikkelsen & Carlsberg, Lenny Kravitz & Yves Saint Laurent, Brad Pitt  & De’Longhi , Robbie Williams & Pilsner Urquell sau George Clooney & Nespresso.

Încheiem ediția de noiembrie cu un supliment special, dedicat Cadourilor de Crăciun. Ți-am recomandat o listă de cadouri speciale, multe produse hand made în România, cadouri pentru toate gusturile și buzunarele.

Răsfoiește online revista Zile și Nopți, ediția de noiembrie sau caută exemplarul tău gratuit prin oraș!

Zile și Nopți este o platformă de experiențe Pop Culture, cu apariții în print și online. Revista Zile și Nopți ediția de noiembrie se distribuie gratuit în locații atent selecționate din București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Constanța Sibiu și Oradea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related