Action Global Communications este "Cea mai buna agentie de PR din Dubai, Emiratele Arabe Unite" la CNBC Arabian Property Awards

Reprezentanta din Dubai a agentiei Action Global Communications a fost desemnata "Cea mai buna agentie de PR din Dubai, Emiratele Arabe Unite" in cadrul galei premiilor internationale CNBC Arabian Property. Cele 17 categorii ale premiilor CNBC au fost disputate de companii si agentii de comunicare din 7 tari. Castigatorii au fost desemnati de un juriu format din 20 de specialisti reprezentand organizatii, asociatii si institutii media internationale, toate conectate la industria imobiliara.

Premiul reprezinta recunoasterea implicarii intense a agentiei in promovarea dezvoltarii sectorului imobiliar. Action Global Communications Dubai gestioneaza conturile de comunicare ale unor proiecte imobiliare complexe: tranformarea Insulei Saadiyat in centru cultural al Abu Dhabi sau constructia si dezvoltarea insulelor atrificiale OQYANA.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related