Oxford Business Group a ales Action Global Communications Romania

Action Global Communications Romania a devenit agenþia de Relaþii Publice a grupului britanic Oxford Business Group (OBG), companie britanica specializata in servicii de analiza si consultanþa, editor al cataloagelor anuale de analiza economica, politica si de business, publicate sub marca Emerging Markets. Action Global Communications va realiza si implementa campania de comunicare corporate a grupului britanic precum si campania de comunicare a brandului Emerging Romania.

"OBG se afla intr-un proces de extindere a reþelei sale de analisti si implicit a activitaþii sale. In acest context, ne-am indreptat catre Action Global Communications Romania convinsi ca experienþa anterioara solida a agenþiei, expertiza corporativa si cunoasterea temeinica a pieþei ne vor ajuta sa ne consolidam poziþia pe piaþa Romaneasca.", a declarat Kimberly Hartman, Country Director OBG pentru Romania si Bulgaria.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related