40 de ani de existenta Action Global Communications

Action Global Communications a sarbatorit pe 18 octombrie 40 de ani de existenta, informeaza un comunicat emis de Action Global Communications Romania. Reteaua companiei cuprinde 44 de agentii proprii si partenere in Europa Centrala si de Est, Rusia, tarile CIS, Asia Centrala, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si zona mediteraneana.

"In anii ’80 viziunea mea a fost sa construiesc un business care sa devina prima retea de consultanta full-service in relatii publice din pietele emergente. Astazi, aceste piete nu sunt doar in centrul atentiei la nivel mondial, ci se afla printre liderii economiei globale. Pe masura ce compania se dezvolta am realizat ca, in timp ce ofeream clientilor nostri solutii de comunicare eficiente, adaptate specificului local, jucam si un rol in educarea pietei, pentru ca valoarea muncii noastre sa fie inteleasa", a declarat Tony Christodoulou (fondator si CEO, Action Global Communications).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related