ASCEND Media invadeaza spatiile publicitare din blocuri

ASCEND Media abordeaza un stil de publicitate neconventional. Compania isi propune sa exploateze acel spatiu in fata caruia locatarii isi petrec timpul pentru a citi informatiile care li se pun la dispozitie de catre administratia blocului. Este vorba despre aviziere anoste, pline de informatii, fara o forma vizuala care sa incante privirea. ASCEND Media, prin serviciile pe care le pune la dispozitie, decoreaza zonele de la avizier sau din imediata vecinatate cu tablouri atractive ce afiseaza mesaje promotionale de un real interes pentru consumatori.

"Dorinta noastra este de a ne apropia cat mai mult de publicul consumator si de a-i atrage atentia asupra lucrurilor importante din viata sa. Avem curajul de a apela la sensibilitatea acestuia si de a-i "invada" micul lui spatiu intim pe care-l mai are in afara caminului lui", declara echipa ASCEND Media. "Prin aceasta apropiere facem ca relatia CONSUMATOR-MARCA sa devina una personala, bazata in primul rand pe afectivitate".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar


Comentarii

stoian oliviu
acum 17 ani
o idee originala


Branded