Savureaza gustul succesului cu URSUS

Bucuria absolvirii facultatii, extazul unui concert de succes, satisfactia unui joc de popice castigat sau gustul victoriei oferit de escaladarea celui mai inalt munte. Toate aceste momente au un element comun - berea URSUS, berea cu care romanii isi sarbatoresc succesele. Prin noua pozitionare, URSUS devine brandul care ii incurajeaza pe romani sa isi depaseasca limitele si sa realizeze lucruri demne de admiratie.

"Povestea succeselor sarbatorite cu URSUS, fie ca este vorba de realizari personale sau de adevarate motive de bucurie nationala, deschide o noua etapa in evolutia marcii. URSUS devine prin aceasta pozitionare berea cu care romanii isi sarbatoresc succesele, transferand asupra marcii intreaga lor forta emotionala. Pentru ca este firesc ca, dupa ce a cautat constant sa puna in valoare reusitele romanesti prin campanii "Dinastia Campionilor", "Invingatori perntru Romania" sau sponsorizarea "Romanian Golden Team", URSUS sa fie berea cu care romanii isi sarbatoresc victoriile", declara Cezar Dumitru, Senior Brand Manager URSUS.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

SectiuneRelated