The Grown-Up Playground, loc de joacă pentru adulți. Un proiect Globalworth, desenat de Ogilvy România

The Grown-Up Playground, loc de joacă pentru adulți. Un proiect Globalworth, desenat de Ogilvy România

Tu când te-ai jucat ultima dată?
Când poate fi un moment mai bun pentru această întrebare dacă nu de 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului?

The Grown – Up Playground este cel mai recent proiect Globalworth, după o idee creativă semnată de Ogilvy România, și are ca obiectiv principal un altfel de little reminder: importanța jocului în viața unui adult, ca sursă de sănătate mintală.

Între 1 și 10 iunie, The Grown-Up Playground devine spațiul în care chiriașii din clădirile de birouri Globalworth  pot intra în „scurte recreații” pentru a-și reaminti să joace Șotron sau X și 0, jocurile copilăriei, în spațiile special amenajate din cele trei clădiri Globalworth Campus din București.  

Fiecare joc a fost proiectat ca un reminder de grijă față de sine și are un cod QR încorporat în designul său. Oamenii pot scana codul pentru a afla despre beneficiile jocului asupra sănătății mintale, din surse avizate.

„Utimii ani au pus în lumină importanța deschiderii față de subiectul sănătății mintale. Dacă până de curând subiectul era încă tabu, eforturile care se fac acum, la nivel mondial, pentru liberalizarea sa sunt tot mai vizibile. Credem că trebuie să ne sprijinim unii pe alții în comunitățile din care facem parte: acasă, în familie sau la birou. De aceea, ne-am dorit ca de 1 iunie să le arătăm membrilor din comunitatea Globalworth că suntem mai aproape ca niciodată de ei. Și cum copiii sunt cei de la care învățăm să spunem lucrurile simplu și frumos, am ales să dialogăm prin limbajul jocului”, Georgiana Oltenescu, Group Head, Marketing and Communication at Globalworth.

Globalworth, liderul pieței real estate din România, nu se află la primul proiect inedit dedicat comunității sale. Compania a lansat, înainte de pandemie, Globalworth District primul „cartier” art&tech din România, cu scopul de a promova tânăra generație de artiști români, transformând clădirile de birouri în spații neconvenționale care găzduiesc și susțin arta și tehnologia.

Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centrală şi de Est, listată la Bursa de Valori de la Londra, în segmentul AIM, care activează în România și Polonia, în ambele ţări devenind principalul investitor pe piața imobiliară de birouri. Globalworth investește, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și parcuri industriale și de logistică, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume. Gestionat de peste 240 de profesioniști în Cipru, Guernsey, România și Polonia, portofoliul companiei are o valoare totală de aproximativ 3.2 miliarde de euro, la 31 decembrie 2021. Aproximativ 95,9% din acesta este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 660 de companii naționale și multinaționale. În România, Globalworth este prezentă în Bucureşti, Timişoara, Arad, Oradea, Constanţa şi Piteşti, în timp ce în Polonia proprietăţile se regăsesc în Varşovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk şi Katowice. 

Ogilvy Group, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY).

Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare, experiențe și campanii personalizate pentru a răspunde celor mai specifice nevoi ale brandurilor. Ogilvy construiește branduri, le gestionează reputația și le sprijină ascensiunea printr-un storytelling creativ, susținut de date și tehnologie, având la bază  următoarele arii de expertiză: strategie de brand, advertising, customer engagement&commerce, PR & Influence și digital transformation. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related