Tu. Scapă de temerile și limitările care te împiedică să fii autentic - Andrew Parr | Editura Curtea Veche, 2022

Tu. Scapă de temerile și limitările care te împiedică să fii autentic - Andrew Parr | Editura Curtea Veche, 2022

Cartea de față este, pe de o parte, rodul unei experiențe de peste trei decenii, sintetizată în concepte clare, urmate de exerciții simple și, pe de altă parte, o călătorie în adâncurile psihicului și o aventură în căutarea adevăratei identități.

A venit momentul să ceri mai multe de la viață și să obții acea stare de bine pe care, mai mult sau mai puțin conștient, ne-o dorim cu toții. E normal să pară uneori că nu deții controlul sau să fii confuz atunci când treci prin perioade stresante sau traumatizante.

Însă poți scăpa de convingerile care dau naștere tiparelor nefaste, antrenându‑ți creierul să formeze unele noi, mai pozitive. Lucrarea de față îți va arăta cum să devii mai sigur pe tine și să scapi de obiceiurile nocive, pas cu pas. Astfel, vei redobândi controlul asupra propriilor emoții și îți vei reconfigura baza experiențelor viitoare, ajungând persoana care te‑ai născut să fii. Viitorul „tu“ se află deja înăuntrul tău, trebuie doar să-l descoperi.

"Superbă în simplitatea ei, incredibilă în capacitatea ei de a ne transforma, o carte unică."
Paul Hewitt

"O carte admirabil scrisă, despre puterea interioară a fiecăruia dintre noi."
Wim Hof

"Nu ai voie să ratezi acest ghid care te ajută să îți înțelegi frământările, să treci peste convingerile care îți limitează acțiunile și să atingi adevăratul succes."
Hannah MacInnes

"Oricare ar fi problemele cu care te confrunți, această lucrare revoluționară este soluția pentru a-ți schimba cu adevărat viața."
Goodreads

 

Andrew Parr este terapeut clinician de mai bine de 30 de ani, timp în care a lucrat cu peste 17 000 de pacienți, pe care i-a ajutat să se elibereze de gândurile sabotoare și să realizeze lucruri pe care nu credeau că sunt în stare să le realizeze, cum ar fi să renunțe la fumat, să slăbească, să obțină o mărire de salariu, să se vindece de insomnie, să depășească traumele din copilărie etc. Este specialist în hipnoterapie, în psihoterapie și în coaching, iar în urma vastei sale experiențe, a dezvoltat o serie de tehnici și de metode terapeutice menite să-i susțină pe oameni în rezolvarea problemelor de ordin personal, afectiv și comportamental. Metoda sa E.S.C.A.P.E. este unică în lume și este considerată a fi una dintre cele mai rapide și mai eficiente forme de terapie personală disponibile la momentul actual.

 

Cartea a apărut în România la Editura Curtea Veche.

 

Info:

Titlul original: The Real You. How To Escape Your Fears & Limitations & Finally Become The Person You Were Born To Be
Ediția I 2022, hardcover
Dimensiuni: 15 x 23 cm
600 pagini
ISBN:  978-606-44-1155-6

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related