Campionii tehnologiei și afacerilor inovative se întâlnesc la Techsylvania în Cluj pe 28 și 29 iunie 

Campionii tehnologiei și afacerilor inovative se întâlnesc la Techsylvania în Cluj pe 28 și 29 iunie 

Marii performeri și profesioniștii inovației digitale, CEOs, fondatori, directori executivi și experți tehnici de calibru ai celor mai de succes companii de tehnologie din lume vor fi prezenți la ediția cu numărul 9 a Techsylvania, pe 28 și 29 iunie, la Cluj. Companii globale de tehnologie precum Grab, Chili Piper, Superbet, MongoDB, LinkedIn, Pioneer, YouTube sau OLX Group vor fi reprezentate de lideri de vârf, prezenți ca speakeri în cadrul Techsylvania 2022.

Agenda evenimentului de tehnologie de la Cluj surprinde nu doar prin numele mari de pe scenă, dar și prin temele originale, provocatoare și spectaculoase propuse spre dezbatere: „How to build a billion dollar from nothing”, „Reversing Aging” sau „Surviving Crypto Winter” vor stârni cu siguranță discuții aprinse și vor aduce la lumină perspective noi, creative și promițătoare.

 

 

Cel mai cunoscut expert german în tehnologie, Christian Angermayer, a confirmat că se alătură line-up-ului fabulos din acest an de la Techsylvania. Fondator al Apeiron Investment Group, prezent în Topul Forbes 2022 și investitor de mare succes în Biotech, Fintech & Crypto și Deeptech, Christian Angermayer investește în științe inovative de top și a obținut primele milioane de euro co-fondând firma de biotehnologie Ribopharma împreună cu profesorii săi. În prezent, investește în cercetarea și dezvoltarea fericirii umane și a tehnologiilor care au un impact relevant în rezolvarea marilor probleme ale omenirii, precum inversarea procesului de îmbătrânire.

O mulțime de speakeri de top mondial vor face spectacol în acest an pe scena Techsylvania la Cluj: QuHarrison Terry este expert în Growth Marketing la Mark Cuban Companies și fost Head of Marketing la Redox, a primit de 4 ori premiul Linkedin pentru voci de top în tehnologie și este autorul a două cărți de tehnologie extrem de populare. Bogdan Arsintescu este Director de Inginerie pentru Sisteme Grafice la LinkedIn și conduce echipa care construiește și operează LIquid, o inovație spectaculoasă în grafica datelor economice, a creat algoritmi de grafică în mai multe industrii. Aniela Crișan este Director de Inginerie la OLX Group, își pune amprenta asupra extinderii afacerii la nivel global prin tehnologie, îi place să provoace în mod constant lumea și se simte cel mai bine în medii cu ritm rapid de lucru. 

Printre ceilalți speakerii proaspăt anunțați se regăsesc și: Rishi Narang (Co-founder & CEO Pioneer, USA), Wui Ngiap Foo (Co-Founder & CEO ETHLAS, Singapore), Josh Little (Co-Founder & CEO Volley, USA), Alex Bangash (Co-Founder & GP Transpose Platform, USA), Alina Vandenberghe founder & CO-CEO Chili Piper, Sacha Dragic, founder & CEO Superbet Group, Mark Porter, CTO la MongoDB, Suthen Thomas, CTO la Grab, , Julie Xu (Senior Product Designer Carta, USA), Jan Matas (Co-Founder & CTO Deepnote, USA) și Rumen Iliev (Partner Launchub Ventures, Bulgaria).

Pe lângă spectacolul conferințelor și prezentărilor și întâlnirile excepționale cu personalitățile lumii inovației și tehnologiei, Techsylvania 2022 continuă să ofere oportunități pentru companiile startup cu maxim 10 angajați. Acestea pot să își prezinte ideile, conceptele și prototipurile și să găsească investitori în cadrul Startup Alley, un program găzduit de Google for Startups și care în 2020 a adus la Cluj investitori care gestionează fonduri de peste 3 miliarde de dolari.

Evenimentul va include și o serie de evenimente-satelit: sesiunea ”Startup local – ambiție globală” va prezenta cei mai importanți jucători autohtoni din ecosistemul de tehnologie pentru sănătate și va rezuma oportunitățile de finanțare oferite în 2022 – 2023 de EIT Health. Evenimentul ”Back to office?” va aduce în atenție o abordare de coaching bazată pe soluții referitoare la una dintre provocările fundamentale ale industriei software, flexibilitatea colaborării fizice și la distanță. O altă sesiune va fi dedicată fondurilor europene și altor metode moderne de finanțare a inițiativelor de afaceri inovative din tehnologie.

Techsylvania va avea loc în acest an într-un format hibrid, ce le permite participanților să își aleagă cum doresc să experimenteze suita de evenimente ce compun această nouă ediție. Fie că aleg să le urmărească online, din confortul casei lor, sau să se alăture fizic la activitățile și discuțiile propuse de organizatori și speakeri pe scena Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca, pasionații se vor putea bucura de un adevărat festin de inovație, creativitate, business și tehnologie.

Biletele la Techsylvania se vând la preț promoțional de 49 de euro până pe 20 iunie, și se pot achiziționa online.

Această ediție a Techsylvania se bucură de sprijinul unor parteneri de prim rang: UniCredit Bank, OLX Group, Google for Startups, MongoDB, Superbet, Scaleway, Metro Digital, Betfair Romania Development, Chili Piper, Vodafone, Halcyon Mobile, Telenav, AboutYou, Make IT in Oradea, Accenture, Crowdstrike, Capgemini Engineering, Cluj Business Campus, Appssemble, Crafting Software, Neurolabs, Linnify, Cicada Technologies, Freshbyte, Connatix, Wolfpack Digital, Microsoft, Salt & Pepper și Tapptitude, Primaria Cluj-Napoca, Consiliul Judetean Cluj.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


OLX Group

At OLX we improve people’s lives by bringing them together for win-win exchanges. Sellers win. Buyers win. Communities win. OLX wins. And most of all, you win. Being part of something special. In an open... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related