Rezolutiile lui Matei Psatta, noul Head of Marketing Vola.ro: sa transforme un serviciu intr-un brand

Rezolutiile lui Matei Psatta, noul Head of Marketing Vola.ro: sa transforme un serviciu intr-un brand

Prima mare veste pe anul asta: Matei Psatta e, de pe 3 ianuarie, noul Head of Marketing Vola.ro, agentia de turism online.

Multa vreme, oamenii si-au batut capul daca sa-l considere junior sau senior pe Matei, intrat in industrie cand avea 19 ani, in 2010. Printre (astfel de) glumite si incurajari, si-a vazut de treaba in continuare. 

A fost baiatul cu Social Media la GMP PR timp de trei ani, dupa care, in 2013, a trecut la Leo Burnett, ca Head of Digital. Nu mai stie cati clienti sau cate campanii a avut in cei 6 ani de agentii, dar va amintim noi de cateva mari: TADAAAM-ul cu vlogger-ul influencer, Absolut Creator, DesteptareteleVino la vot (altele, aici). Dar stie ce-a invatat: sa nu presupuna, ca oamenilor "obisnuiti" nu le pasa de publicitate, ca e usor cu ppt-ul, dar greu cu impactul pozitiv real.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Oameni

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related