Activia eficienta in 97% din cazuri

In perioada iulie - august 2006, la initiativa Danone Romania, agentia intentionala de cercetari de piata Synovate a realizat un studiu in randul femeilor cu probleme de tranzit intestinal lent din tara noastra, privind evaluarea eficientei consumului regulat de iaurt Activia. Coordonarea stiintifica s-a facut de catre Profesor Dr. Radu Voiosu, vicepresedintele Societatii Romane de Gastroenterologie.

Studiul a fost realizat in Bucuresti, Iasi si Cluj, pe un esantion de 450 persoane cu probleme de tranzit intestinal lent, care nu consumau Activia. Subiectii inclusi in studiu au fost impartiti in doua grupe egale: primul grup a consumat 1 produs Activia pe zi, iar al doilea grup, 2 produse Activia pe zi. Principalele obiective ale studiului au fost: (1) evaluarea eficientei Activia in reglarea tranzitului intestinal lent, (2) evaluarea nivelului de satisfactie al consumatorului, (3) evaluarea credibilitatii brand-ului, precum si evaluarea intentiei persoanelor (4) de a continua consumul de Activia si (5) a intentiei de a recomanda produsul.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Vir Gra
acum 15 ani
Daca vreti sa va otraviti in fiecare zi, luati Nutriday. Daca vreti sa va otraviti ocazional, luati orice alt produs de la Danone.

Never Danone!

Vir Gra
acum 15 ani
Mai cautati pe net.

De exemplu:

http://www.gustiroman.ro/blog/ce-parere-aveti-despre-produsele-danone/

Unii medici, care mai etica, recomanda: Orice, dar nu Danone

Vir Gra
acum 15 ani
Vesnicul Danone. Infatigabil. Irezistibil pentru cretini. Nociv.

http://deceblog.net/2007/05/am-mancat-activia-timp-de-5-zile.html/

Vir Gra
acum 15 ani
Vesnicul Danone. Infatigabil. Irezistibil pentru cretini. Nociv.

http://deceblog.net/2007/05/am-mancat-activia-timp-de-5-zile.html/



Branded


Related