Clicknet Vine Peste Tine-Internet, The Clicknet Way

Agentia Grey si echipa Romtelecom au dezvoltat o noua campanie publicitara - "ClickNet vine peste tine" - care urmareste sa consolideze imaginea marcii ClickNet, promovand in acelasi timp cea mai recenta promotie pentru ClickNet Express: reducere de 25% la abonamentul lunar, pe viata, taxa de activare gratuita, modem oferit cadou de companie si kit de instalare gratuit, in functie de perioada pentru care se incheie contractele. Promotia include si pachete combinate de Internet si voce, cu minute incluse, in reteaua Romtelecom, la preturi avantajoase.

Inca de la lansare, in urma cu mai putin de un an, Romtelecom si-a propus ca prin dezvoltarea produselor ClickNet, sa preia pozitia de lider al pietei de Internet de banda larga din Romania. Cu o abordare bazata pe inovatie si calitate, Romtelecom se apropie de acest obiectiv cu o viteza de peste 1000 de comenzi primite zilnic si cu un interes peste asteptari al clientilor pentru serviciile de Internet oferite de companie, sub brandul ClickNet.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Spoon Media

Spoon a inceput in 2003 ca o agentie de strategie de media dar a evoluat diversificandu-si serviciile catre o agentie de comunicare digitala si media. Obiectivul Spoon este sa combine experienta de analisti de date... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

Adrian Furtuna
acum 17 ani
O perioada "marile" companii de livrare ale internetului aveau cei mai mari clienti - retelele de cartier. Cum foarte multa lume s-a abonat la aceste retele, acum clicknet face exact acelasi lucru, chiar si cu metropolitana ;)
Gabi Aanicai
acum 17 ani
va rog, poate este cineva care poate sa ma ajute, ce rol au scaunele din reclama, ca pe mine unul m-a lasat in ceata [nu mai vorbesc de evreii care darama masini] ca nu terminam pana maine


Branded


Related