De la Londra la Bucuresti - Dub Pistols & Rhoda Dakar Remix by Lil Obeah & Marius Costache

De la Londra la Bucuresti - Dub Pistols & Rhoda Dakar Remix by Lil Obeah & Marius Costache

„Îi datorez multe lui Dubmatix! Fără el nu aș fi aici și nu aș fi realizat multe remixuri.

Acest remix Dub Pistols & Rhoda Dakar a venit după ce am câștigat competiția pe care Jesse King, alias Dubmatix, l-a făcut anul trecut cu piesa sa War, Peace and Dub pe care am remixat-o cu Marius Costache. Din dragoste pentru melodiile grupului precum Official Chemical, dar și superbe melodii de dans electronic dubby, înfricoșătoare, precum The Problem Is, Peaches și Gangsters, am realizat un remix old school.

A fost firesc pentru noi să ne inspirăm din clasicele hip-hop reggae/dancehall de la Coldcut, Thievery Corportion și Mad Lion și să canalizăm asta în versiunile noastre Stand Together cu Mr. Honey și Punct. După ultimii doi ani de pandemie, am simțit cu adevărat că morții nu mor și acesta este motivul pentru care am ales să interpretez acele versuri ale lui Sturgill Simpson în combinație cu Dub Pistols și Rhoda Dakar.”, Obeah.

Stand Together”, este o colaborare cu eroina 2 Tone, Rhoda Dakar, care a condus trupa exclusiv feminină, The Bodysnatchers, a înregistrat cu The Specials, Madness și, cel mai recent, a fost in turneu cu The Selecter, pentru aniversarea celor 40 de ani de 2Tone ca DJ și invitat special. În aceste vremuri fără precedent, Dub Pistols și Rhoda speră că mesajul sună tare și clar.

„Stand Together” a fost scrisă despre cât de departe am ajuns, dar cât de mult mai avem de mers când vine vorba de războiul împotriva rasismului. Am folosit imagini de la mișcările pentru drepturile civile ca bază pentru videoclip și acum pentru a urmări ce se întâmplă în America și cum rasismul este încă atât de seismic în societatea noastră este devastator. Trebuie să fim împreună, să învățăm din istorie și să mergem înainte - uniți.”, Barry Ashworth.

„Dacă reflecti lumea pe care o vezi în versurile tale, evenimentele te vor ajunge mereu din urmă. Uneori, asta se întâmplă mai devreme decât te aștepți. #StandTogether”, Rhoda Dakar.

Versurile lui Obeah sunt din The Dead Don't Die de Sturgill Simpson.

Dub Pistols – muzică
Rhoda Dakar – voce feminină
Lil Obeah – voce, remix
Marius Costache – producție de remix, bas suplimentar, beat-uri suplimentare, sunet, mastering
Cristiana Bucureci - colaj și Art Direcție

Toate vocile Obeah au fost înregistrate de Marius Costache la Studio148
Producție de remixuri de Marius Costache la Studio148
Mulțumiri speciale lui George Manuel Axinte pentru vocea pe Tambal
Mulțumiri speciale lui Stanciu „Punct” Daniel pentru vocea la ST Freestyle

Publicare originală:
Copyright © – Sunday Best Recordings
Mixat la – Studiourile Abbey Road
Publicat de – Sunday Best Recordings
Publicat de – Domino Publishing Co. Ltd.
Publicat de – Sentric Music

#dub #reggae #ska #electronic #hiphop #London #Transylvania #DubPistols #RhodaDakar #LilObeah #MariusCostache

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related