PERONI NASTRO AZZURRO - berea premium cu design italian

Compania de Bere Romania, membra a SABMiller, isi extinde portofoliul de produse pe segmenul premium al pietei berii din Romania, prin lansarea Peroni Nastro Azzurro. Romania devine astfel cea de-a doua tara europeana, dupa Marea Britanie, in care este lansata berea Peroni. Aceasta va fi introdusa gradual pe pietele internationale pe care activeaza SABMiller.

Istoria Peroni a inceput in Italia, in 1846. Astazi, Nastro Azzurro domina categoric segmentul premium al berilor din peninsula.
Peroni Nastro Azzurro este o bere proaspata, care pune in valoare latura italiana a personalitatii consumatorilor sai. In Peroni Nastro Azzurro se regasesc stilul, pasiunea si spiritul italian. "Italia este capitala mondiala a stilului, iar Peroni se numara printre numele vestite din design-ului italian, design aplicat de data aceasta berii", a declarat Lorand Papp - Senior Brand Manager Peroni.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

SectiuneBranded


Related