Fosta fabrică de încălțăminte Clujana, transformată în cel mai mare hub creativ din Transilvania

Fosta fabrică de încălțăminte Clujana, transformată în cel mai mare hub creativ din Transilvania

MushuROI este spațiul în care industriile creative din Transilvania își găsesc un numitor comun și posibilitatea de colaborare interdisciplinară pentru a genera proiecte de succes. MushuROI este cel mai mare hub creativ regional, reunind arta, designul, fotografia, producția video, digitală și arhitectura.

Conceptul inițiat de Sani Stranszky și dezvoltat împreună cu Adrian Dragoș (fondatorul conceptului gastronomic Da Pino) reprezintă  un efort colectiv de a reconverti un spațiu de patrimoniu industrial de 2200 metri pătrați din fosta fabrică de încălțăminte Clujana, într-un hub cu funcțiuni multiple.

Vodafone România s-a alăturat demersului în calitate de partener și susținător al proiectelor îndrăznețe, din dorința de a sprijini tinerii creativi din comunitățile locale.  Prin această asociere, Vodafone își propune să evidențieze faptul că se mulează pe dorințele și nevoile comunităților, susținând fără încetare ideile creative și proiectele care aduc plus valoare României.

MushuROI are o contribuție directă la creșterea capacității societății civile de a propune și implementa proiecte majore, care dau glas comunității. În plus, MushuROI își asumă inițiativa de a genera întâlniri și evenimente din care să  comunitatea creativă să învețe și să adune cât mai multe contacte și resurse pentru a crește.

De asememea, inițiativele culturale care se alătură hubului MushuROI beneficiază și de sprijin în atragerea de fonduri și finanțările europene pentru perioada 2021-2027 prin programul Europa Creativă, subprogramul Cultură;  Cetățeni, Egalitate, Drepturi și Valori; Noul Bauhaus European.” 

Sprijinul concret oferit de MushuROI constă în scrierea și implementarea proiectelor, oportunități și opțiuni de parteneriate & proiecte.  Toate ideile creative puse în practică și monetizate prin existența spațiului creativ MushuRoi, vor ajuta la evoluția, dezvoltarea și creșterea economică a comunității locale și regionale.

MushuROI este o inițiativă public-privată și se bucură de sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și al Vodafone, UniCredit Bank, VISA și Kronospan.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related