Cel mai mare eveniment dedicat alăptării din România, organizat de Asociația de Pediatrie și Consultanță în Alăptare și Desprecopii Media Group, marchează cea de-a 7-a ediție cu un număr record de participanți

Cel mai mare eveniment dedicat alăptării din România, organizat de Asociația de Pediatrie și Consultanță în Alăptare și Desprecopii Media Group, marchează cea de-a 7-a ediție cu un număr record de participanți

Cele două zile de conferințe live au fost urmărite de peste 180.000 persoane.

Asociația de Pediatrie și Consultanță în Alăptare și Desprecopii Media Grup marchează Săptămâna Mondială a Alăptării printr-un eveniment online, deschis publicului larg, cu conținut de specialitate pentru femeile însărcinate, proaspeții și viitorii părinți. Lansată sub denumirea “Împreună pentru alăptare! Educație și sprijin”, ediția 2022 continuă demersurile din anii trecuți de a veni în întâmpinarea participanților cu informații de calitate, sfaturi utile și recomandări din partea medicilor și specialiștilor, astfel încât perioada alăptării să fie cât mai ușoară și lipsită de griji pentru întreaga familie, dar mai ales pentru mame și bebeluși.

Cele două zile de conferințe exclusive, înregistrate oficial WABA | WORLD BREASTFEEDING WEEK 2022, și lansate cu sprijinul partenerilor - Pedilactis, Clubulbebelusilor.ro, Philips Avent, dm baby România, Parusan, Fiterman Pharma, Farmaciile Dona și Elevit au generat audiențe record: peste 180.000 de persoane.

Această cifră reconfirmă interesul femeilor însărcinate și al proaspetelor mămici pentru informații calitative și sprijin din partea medicilor și specialiștilor, în perioada post-partum, de alăptare și diversificare, perioadă ce vine în mod firesc cu provocări, temeri, întrebări.

Temele de discuție abordate în cadrul evenimentului au fost diverse și au acoperit subiecte de interes precum: ghid de alăptare pentru mămici, îngrijirea sânilor în perioada alăptării, diversificarea, înțărcarea, alimentația în perioada alăptării, alăptarea și mersul la grădiniță sau rolul taților în perioada alăptării.

Transmisiune live multi-channel: Site-uri de parenting, canale de YouTube și pagini de Facebook

Conferința a fost transmisă live atât pe două dintre cele mai mari și relevante site-uri de parenting din România -  Desprecopii.com și Clubulbebelusilor.ro – cât și pe Desprecopii TV și șase pagini de Facebook – Desprecopii, Clubulbebelusilor.ro, Pedilactis, dm baby România, Elevit România și Dr. Roxana Hristianovici. Regia transmisiunii live a fost realizată de 12 specialiști, parte din echipele Desprecopii Media Group, Pedilactis și Anvergura.

Informații de calitate: 5 ore de conferințe dedicate alăptării, alături de 13 speakeri de top

Astfel, în prima zi, peste 100.000 de participanți au luat parte la cele 3 ore de conferințe dedicate, alături de gazda evenimentului, Roxana Hristianovici (Medic Specialist Pediatru și Consultant în Alăptare acreditat IBCLC) și cei 8 invitați speciali. Printre subiectele abordate, se numără: Ghid de alăptare pentru gravide cu Dr. Roxana Hristianovici, Îngrijirea sânilor în perioada alăptării cu Dr. Brigitta Mihai, Alăptarea și meseria de moașă cu Anca Bălășoiu, Alăptarea: De la mituri la informații medicale cu Dr. Iulia Balint-Boia, Produse must-have pentru un bebe fericit cu Dr. Ioana Vârtosu, "Pauza de sport" pentru graviduțe cu Andreea Stănişor, Alimentația mamei în perioada alăptării cu Dr. Ruxandra Pleșea, Despre depresia post-natală cu Psiholog Gabriela Maalouf și Dr. Brîndușa Caval, Psihiatru.

Cea de-a doua zi de conferințe a înregistrat o audiență de peste 80.000 de participanți, aceștia fiind întâmpinați cu subiecte la fel de interesante ca în prima zi, precum: Ce se întâmplă cu alăptarea când începem diversificarea cu Dr. Roxana Hristianovici, Nu mănâncă pentru că e încă alăptat/ă? cu Dr. Balint-Boia, Alăptarea și începerea grădiniței cu Alexandra Iftode, Rolul tăticului în perioada de alăptare cu Mihai Nicoară, Cure de slăbire în alăptare cu Ana Szabadszalasi, Despre înțărcare cu Dr. Iulia Balint-Boia, Alăptarea - Aspecte juridice de la locul de muncă cu Avocat Mirela Dumitru.

Sesiuni interactive și premii surpriză pentru participanți

Tocmai pentru a răspunde cât mai multor nelămuriri ale femeilor însărcinate și proaspeților părinți, toate sesiunile de dialog cu specialiștii au fost interactive. Astfel, în timp real, aceștia au preluat și răspuns la o parte dintre întrebările primite din partea publicului.

În plus, fiecare zi de conferințe a venit cu o serie de surprize pentru participanți. 10 Genți ale Bebelușului, parte din proiectul de sampling Desprecopii.com, cu produse de calitate și utile pentru mămici și nou-născuți, și o pompă de sân Philips Avent au ajuns acasă la 11 dintre cei care au urmărit sesiunile, au adresat întrebări și au distribuit unul dintre live-urile difuzate către alți viitori sau actuali părinți.

Partenerii conferinței, susținători ai alăptării și ai unui START bun în viață pentru întreaga familie

Echipa Pedilactis, formată din medici pediatri, consultanți IBCLC în alăptare, membri fondatori ai Asociației de Pediatrie și Consultanță în Alăptare și în primul rând, mame, organizează cursuri pentru părinți, cadre medicale, grupuri de suport în alăptare, babywearing. Toate acestea pentru părinți corect informați și bebeluși fericiți.

Desprecopii.com și Clubulbebelusilor.ro, două dintre cele mai relevante site-uri de parenting din România, fac eforturi constante pentru a oferi publicului un conținut cât mai util, cât mai relevant și cât mai calitativ. Misiunea pe termen lung este de a rămâne cele mai credibile surse din care părinții își pot lua informațiile ori de câte ori au nevoie de un sfat de specialitate, de o recomandare din partea altor părinți sau de inspirație pentru produse sau servicii care le pot îmbunătăți viața.

Desprecopii.com este un promotor al alăptării de 22 de ani, oferind informații relevante și de specialitate legate de acest subiect printr-o secțiune specială, un forum specializat și un grup de Facebook dedicat.

Philips Avent sprijină mamele în primele 1000 de zile de călătorie parentală, de la alăptare la diversificare, de la pompa de sân la suzete, de la biberoane la căni de tranziție. Pentru ca fiecare dintre părinți să Fie părinte în felul său!

Marca dm babylove este complet adaptată dorințelor și nevoile celor mici și ale părinților. Fie că este vorba de nutriție și îngrijire sau de joacă și descoperirea lumii: ingredientele de înaltă calitate, atent testate, garantează cea mai înaltă calitate.

Nu mai este un secret faptul că pentru majoritatea mămicilor căderea părului post-partum este o provocare dificilă. Parusan este alături de ele pentru a ajuta la stimularea creșterii părului în 3 pași: stimulează circulația sanguină la nivelul scalpului, favorizează hrănirea pielii capului cu substanțe nutritive, reduce căderea părului și accelerează faza de creștere a acestuia.

Gama Alinan de la Fiterman Pharma oferă timp pentru alint și vine în sprijinul părinților, mămică sau tătic, cu soluții naturale, ingrediente atent alese, fabricate în conformitate cu standardele GMP, pentru ca ei să îi poată asigura viitorului „om mare” tot ceea ce organismul lui are nevoie să se dezvolte armonios.

Farmacia DONA este partenerul de încredere al familiilor, cu o tradiție de 30 de ani pe piața farmaceutică din România, iar prin campanii de educare, informare și prevenție, se asigură de consilierea profesionistă a pacienților pentru administrarea optimă și sigură a medicamentelor. În Farmaciile DONA părinții vor fi întâmpinați mereu cu cele mai bune sfaturi pentru sănătatea întregii familii.

Gama Elevit din portofoliul Bayer a fost concepută special pentru a contribui la acoperirea necesităţilor nutriționale crescute ale femeilor care doresc să rămână însărcinate, sunt însărcinate sau alăptează.

Cea de-a 8-a ediție a Conferinței dedicate Alăptării va avea loc anul viitor, în aceeași perioadă – prima săptămână a lunii august, Săptămâna Mondială a Alăptării.

Între timp, pentru orice informații, consiliere, sfaturi și recomandări cu privire la alăptare, părinții sunt încurajați să țină legătura cu medici/specialiști/consultanți în alăptare și să acceseze conținutul medical, de specialitate, disponibil pe site-urile din portofoliul Desprecopii Media Group.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related