Conferința Nutripedia, un eveniment lansat de regia DespreCopii Media Group, în parteneriat cu Asociația de Pediatrie și Consultanță în Alăptare, marchează a doua ediție cu audiențe record

Conferința Nutripedia, un eveniment lansat de regia DespreCopii Media Group, în parteneriat cu Asociația de Pediatrie și Consultanță în Alăptare, marchează a doua ediție cu audiențe record

Conferința dedicată diversificării și alimentației sănătoase a copiilor mici a devenit unul dintre cele mai așteptate evenimente online de parenting, conform cifrelor: Video-ul de live a generat peste 25k views în decurs de o săptămână.

DespreCopii Media Group și Asociația de Pediatrie și Consultanță în Alăptare marchează o nouă ediție de succes a Conferinței Nutripedia - Diversificare, Alimentație sănătoasă, Alergii, Obezitate și Copii Mofturoși. Evenimentul online, organizat cu sprijinul partenerilor PediLactis, LOVI, Crystal Dental, Dr. Phyto, Babyneeds și I-MAMI, a generat, și anul acesta, audiențe record - reach peste 130k generat de campania de promovare pre-event, transmisiunea live și materialele de promovare post-event.

Conferința a fost transmisă live pe mai multe platforme: site-ul desprecopii.com, pagina de Facebook DespreCopii, pagina de Facebook PediLactis și YouTube DespreCopii TV. Regia transmisiunii live a fost realizată de 10 specialiști, parte din echipele Despre Copii Media Group, PediLactis și Anvergura.

 

Sesiuni interactive cu 5 specialiști de top pentru o diversificare și mese de succes

Aflată la cea de-a doua ediție, conferința a reunit medici și specialiști de top care le-au oferit părinților sfaturi și recomandări utile pentru diversificarea și alimentația celor mici. La fel ca alăptarea, și diversificarea celor mici le dă multe bătăi de cap părinților, mai ales celor aflați la primul copil. În acest context, un astfel de eveniment dedicat este nu numai interesant sau util, ci și necesar.

Trecerea de la lapte la solide, copiii mofturoși și când este cazul ca părinții să se îngrijoreze, menținerea sănătății dentare a celor mici, recomandări prețioase pentru o diversificare de succes sau cum să construim pentru copii o relație sănătoasă cu alimentele – acestea au fost subiectele de discuție abordate în cadrul conferinței.

Evenimentul a fost găzduit de PediLactis și moderat de către Elena Zagaican, care i-a avut alături ca invitați pe: Dr. Roxana Hristianovici (Medic Specialist Pediatru și Consultant în Alăptare acreditat IBCLC), Dr. Ana-Maria Cernica (Medic Dentist Pedodont, Crystal Dental), Dr. Iulia Balint Boia (Medic Specialist Pediatru și Consultant în Alăptare acreditat IBCLC), Anca Bălășoiu (Moașă licențiată) și Mihaela Olaru Pricope (Psihoterapeut).

 

Peste 1k întrebări adresate speakerilor live, în timpul transmisiunii

Faptul că subiectele diversificare și alimentație sănătoasă sunt de mare interes pentru părinți nu mai este un secret. Acesta a fost reconfirmat în cadrul transmisiunii live, în care au fost adresate peste o mie de întrebări pentru speakeri.Astfel, toate sesiunile de dialog cu specialiștii au fost interactive. În timp real, aceștia au preluat și răspuns la o parte dintre întrebările primite din partea publicului.

Următoarea ediție a Conferinței Nutripedia va avea loc anul viitor. Între timp, pentru orice informații, consiliere, sfaturi și recomandări cu privire la diversificare și alimentație, părinții sunt încurajați să țină legătura cu medici/specialiști și să acceseze conținutul medical, de specialitate, disponibil pe site-urile din portofoliul Desprecopii Media Group: desprecopii.com, clubulbebelusilor.ro și suntmamica.ro.

 

Partenerii conferinței, susținători ai unui start sănătos în viață

Echipa PediLactis, formată din medici pediatri, consultanți IBCLC în alăptare, membri fondatori ai Asociației de Pediatrie și Consultanță în Alăptare și în primul rând, mame, organizează cursuri pentru părinți, cadre medicale, grupuri de suport în alăptare, babywearing. Toate acestea pentru părinți corect informați și bebeluși fericiți.

Desprecopii.com, cel mai influent site de parenting din România, face eforturi constante pentru a oferi publicului un conținut cât mai util, cât mai relevant și cât mai calitativ. Site-ul este un susținător al părinților în perioada diversificării de 23 de ani, oferind informații relevante și de specialitate legate de acest subiect printr-o secțiune specială, un forum specializat, un grup de Facebook dedicat și o aplicație nișată – Diversificarea Alimentației Bebelușului.

LOVI are în portofoliu produse inovatoare, asigurând asistență necesară mamelor care alăptează, dar și produse pentru hrănire alternativă (biberoane și tetine pentru hrănirea cu lapte colectat de la sân, suzete, seturi de veselă și căni pentru începători), realizate din materiale sigure și prietenoase.

Echipa de medici stomatologi dedicați de la Crystal Dental Clinic oferă mai mult decât un simplu tratament dentar. Paleta completă de servicii dentare este gândită astfel încât să ofere fiecărui zâmbet sănătate şi încredere, chiar de la vârste fragede.

BabyNeeds este o marcă de succes în industria puericulturii din România, operând cu succes ca magazin online și oferind o gamă completă de produse dedicate atât bebelușilor, cât și părinților. Cu pasiune și devotament, BabyNeeds a reușit să identifice cele mai potrivite produse pentru fiecare etapă din dezvoltarea copiilor, venind astfel în sprijinul părinților, printr-un raport calitate preț corect. 

Cu o atenție constantă acordată standardelor înalte ale fitoterapiei moderne, Dr. Phyto oferă produse inovatoare care protejează copilăria în mod natural. Aceste produse sunt create și dezvoltate prin intermediul tehnologiilor de ultimă generație, și includ fitoextracte standardizate și nutraceutice. Gama de soluții fitoterapeutice Phytodep reprezintă alegerea ideală ca primă opțiune în abordarea tulburărilor funcționale și a patologiei la sugari și copii.

I-MAMI, primul consultant de parenting din România bazat pe inteligență artificială, este o platformă ce vine în întâmpinarea părinților cu răspunsuri directe la diverse întrebări de parenting, facilitând astfel research-ul lor în mediul digital, însă nu substituie consultațiile de specialitate, atunci când acestea sunt necesare. I-MAMI este creat de DespreCopii Media Group și oferă informații verificate și redirecționează utilizatorii către articole scrise de experți și editori seniori de parenting. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related