Transavia lansează a doua ediţie a concursului “Pui gătit cum vrei tu cu Fragedo”, dedicat creatorilor de rețete, cu premii de neuitat la Theodora Golf Club

Transavia lansează a doua ediţie a concursului “Pui gătit cum vrei tu cu Fragedo”, dedicat creatorilor de rețete, cu premii de neuitat la Theodora Golf Club

În urma succesului repurtat la prima ediţie, Transavia lansează continuarea concursului de rețete originale pe bază de carne de pui - “Pui gătit cum vrei tu cu Fragedo”, în perioada 15.09.2022 – 31.03.2023.

Toți pasionații de gătit au, din nou, ocazia să își demonstreze talentul participând la concurs, înscriindu-și propriile rețete în care puiul Fragedo este ingredient principal. Pe lângă elaborarea rețetelor gustoase, mai trebuie făcuți doar câțiva pași de validare:

- completarea formularului de rețetă afișat pe transavia.ro/retete/pui-gatit-cum-vrei-tu cu o rețetă proprie, care conține carne de pui;
- încărcarea a minimum unei imagini cu preparatul final, gata de servire, sau a mai multor imagini cu pașii de preparare a rețetei propuse;
- încărcarea bonului fiscal doveditor al achiziționării a minimum unui produs din gama Fragedo la o cumpărătură efectuată în perioada desfășurării campaniei, în orice fel de magazin sau rețea de magazine.

„Familia mea este obișnuită cu rețetele-surpriză, așa încât am avut tot sprijinul lor (n.r. pentru a participa la concursul ‚Pui gătit cum vrei tu Fragedo’). Recunosc: ne-a tentat și premiul ! (...) Așa am ajuns la ouă Fabergé cu pui. Erau multe rețete interesante înscrise și, sincer, nu credeam că voi câștiga! Experiența trăită alături de familie la Theodora Golf Club a fost una greu de descris în cuvinte: prietenie, simplitate, liniște, bun gust și... gust bun”, a declarat Amalia Săsărman, autoarea uneia dintre rețetele câștigătoare ale primei ediții.

Premiile celei de a doua ediții a concursului Pui gătit cum vrei tu cu Fragedo se vor acorda în urma evaluării dintre înregistrările validate și vor consta în 2 sejururi pentru câștigători și familiile acestora, la Theodora Golf Club, cel mai mare resort de golf din România, care oferă oaspeților săi grija deosebită pentru o vacanță lipsită de griji, împreună cu familia sau cu prietenii.

„Interesul foarte mare arătat de toți pasionații de gătit care au participat la prima ediție a concursului „Pui gătit cum vrei tu cu Fragedo”, dar și bucuria câștigătorilor care au avut parte de o vacanţă minunată cu familia la Theodora Golf Club, ne-au inspirat să venim din nou cu premii pentru cei care au creat rețete cu puiul Fragedo, de la familia lor pentru toate familiile din România. 

Ne dorim ca, și la această ediție, cei care vor câștiga să se poată bucura de un loc kids-friendly. La Theodora Golf Club, familiile cu copii se vor putea distra la Snag Golf – un program special pentru copii, o metodă frumoasă și activă de petrecere a timpului liber prin sport și joacă. S.N.A.G (Start New at Golf) este un program eficient și amuzant, ce se desfășoară în deplină siguranță (cu mingi asemănătoare cu cele de tenis, cu arici și crose din plastic, ușoare), dedicat în special juniorilor cu vârste cuprinse între 4-10 ani.”, potrivit organizatorilor.

Theodora Golf Club este locul perfect pentru oricine dorește o evadare din tumultul orașelor, un loc mirific în care aerul curat și liniștea contribuie la bucuria cinelor mângâiate de apusul de soare, pe terasa Restaurantului The View. Confortul vilelor de 4* plus, piscina exterioară, plimbările cu bicicletele care se pot închiria, excursiile prin locurile magice din apropiere, la Cetatea din Alba Iulia, la peșteri sau prin munții Apuseni, sunt doar câteva atracții de care cei ce vin în inima Transilvaniei, la Theodora Golf Club, pot avea parte. Desigur, cei care iubesc golful se pot bucura de parcursurile profesioniste, la standarde internaționale, întinse pe cele 56 de hectare ale terenului, dar și de lecțiile de perfecționare sau de inițiere oferite de antrenori cu experiență.

TRANSAVIA este liderul pieței locale de carne de pui, fiind una dintre cele mai importante afaceri de familie, care deține și produce brandurile Fragedo, Libertan și Papane. Inclusă în topul celor mai valoroase portofolii din România, TRANSAVIA operează sustenabil cu un model de business integrat vertical, bazat pe cele mai bune practici și cele mai stricte protocoale în întreg lanțul de producție și distribuție, de la bob la furculiță. În cei peste 30 de ani de activitate, TRANSAVIA a investit constant în modernizare și în tehnologie de ultimă generație și a adoptat inovația ca sursă de creștere sustenabilă a business-ului și de predictibilitate pentru viitor. Unul dintre cei mai mari angajatori români, TRANSAVIA are în prezent peste 2.300 de angajați, care activează preponderent în cele 30 ferme de creștere a păsărilor și în cele 4 ferme de producție vegetală, în fabrica de nutrețuri combinate, în cele 3 abatoare de ultimă generație și în fabrica de procesare a cărnii. În fermele TRANSAVIA, localizate în 8 județe din România, se produc anual peste 100.000 de tone de carne de pui. Aproximativ 25% la sută din producția anuală a companiei merge către export, în mai multe state europene, pe continentul african, în zona Mării Mediterane și a CSI.

TRANSAVIA investește masiv în energie verde, având ca țintă asigurarea aproape în integralitate a energiei necesare facilităților de lucru până la finalul anului 2023. TRANSAVIA este singurul producător de carne de pui care a publicat în mod voluntar Raport de Sustenabilitate în ultimii doi ani. De asemenea, este prima companie din România co-semnatară a Codului Conduită al UE cu privire la practicile responsabile comerciale şi de marketing în sectorul alimentar. Fragedo, brand emblemă al companiei TRANSAVIA este primul brand din România care, în urma evaluării Consiliului Român pentru Publicitate (RAC) poartă pe spotul TV sigiliul Marca Etică, ce atestă respectarea principiilor etice și a bunelor practici de publicitate.

Resortul Theodora Golf Club din localitatea Teleac, comuna Ciugud din județul Alba, pune la dispoziția oaspeților peste 62 ha în care sportul nobil, golful, și relaxarea se îmbină perfect. Terenul de golf ce se întinde pe 56 ha, cu 18 parcursuri în lungime totală de 6518 m, include și unul dintre cele mai lungi trasee din Europa: un par 6 de 735 m. Celelalte 7 ha sunt ocupate de vilele resortului și alte facilități: 15 vile de lux cu 84 de camere de patru stele, o sală de conferințe indoor de 150 de locuri, un grill pavilion outdoor pentru evenimente și o cameră panoramică ce oferă o priveliște spectaculoasă a întregului teren de golf, ideală pentru mese private sau pentru întâlniri de business mai restrânse, o  piscină exterioară pentru sezonul cald, club house-ul care înglobează un driving-range indoor, un pro-shop, vestiare, restaurantul The View, cu specific internațional à la carte și un Lounge Bar cu 160 de locuri în interior și cu 90 de locuri pe terasă. Rafinamentul și ospitalitatea sunt dublate de natura care se dezvăluie cu măreție de-a lungul râului Mureș,  care înconjoară terenul de golf, și prin panorama Munțiilor  Apuseni care străjuiesc resort-ul, imprimând unicitate acestui loc ideal pentru vacanțe. Theodora Golf Club a primit de două ori distincția BEST GOLF HOTEL decernată de International Hospitality Awards.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related