Record your student experience

Record your student experience

Asociația Studenților Economiști din România (ASER) dă startul înscrierilor într-o comunitate de tineri pasionați, alături de care îți poți transforma studenția într-un HIT. În perioada 25 septembrie-9 octombrie, dă REC și pregătește-te să ai parte de o experiență inedită alături de ASER.

ASER are o structură asemănătoare cu cea a unor companii care oferă atât membrilor, cât și studenților modalități unice de dezvoltare. Aici poți experimenta toate insight-urile ce stau la baza unor domenii precum: Marketing, Public Relations, Logistics&Finance, Human Resources, Sales, Organisational Culture, Dezvoltare Strategică. În ceea ce privește partea de Project Management și Event Management, vei învăța cum se organizează proiectele și evenimentele, luând contact cu oameni importanți din mediul de business. Cu ajutorul acestei structuri, poți experimenta cât mai multe arii, vei avea ocazia să afli ce te pasionează cu adevărat. Totodată, te poți dezvolta atât pe partea profesională, cât și pe cea personală, precum: lucru în echipă, comunicare, responsabilitate.

Aici este locul în care poți ieși din zona ta de confort, lucrând alături de oameni pasionați realizând proiecte, evenimente și campanii cu impact în mediul economic românesc. ASER te ajută să legi prietenii și să iei parte la clipe de neuitat alături de ASERiștii care vor fi alături de tine pe tot parcursul experienței tale, ajutându-te să îți creezi propriul playlist al studenției.

Nu mai aștepta, înscrie-te până pe data de 9 octombrie și dă startul unei studenții memorabile alături de oameni cool, cu energie, ce sar în ajutor oricând este nevoie. De asemenea, ASER te invită la YouVolunteer, un eveniment ce scoate în evidență importanța voluntariatului în timpul studenție, unde te poți înscrie până pe 7 octombrie.

Asociaţia Studenţilor Economişti din România este un ONG care dezvoltă personal şi profesional studenţi din SNSPA, ASE şi UB. Sunt cunoscuţi drept tinerii care au adus şi aduc, în continuare, impact în mediul economic românesc.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related