7 artiști locali participă la evenimentul caritabil Munteanu Fest, în beneficiul Dăruiește Viață

7 artiști locali participă la evenimentul caritabil Munteanu Fest, în beneficiul Dăruiește Viață

An de an, Munteanu își donează ziua de naștere către diverse cauze sociale. Anul acesta, a fost aleasă campania #NoiFacemUnSpital a celor de la „Dăruiește Viață".

Evenimentul caritabil Munteanu Fest a ajuns la cea de-a 6-a ediție și se va desfășura în Clubul Expirat din București, marți, pe 11 octombrie, începând cu ora 18:00. Pe scenă sunt așteptați nu mai puțin de 7 artiști locali: Partizan, Sarmalele Reci, Omu Gnom, Eyedrops, Something Stellar, Brugner și Hefe.

Bogdan Munteanu este organizator & promoter de evenimente, iar totodată este PR & Booking Manager pentru artiști și trupe românești. El a transformat ideea de festival (venită ca un cadou de ziua sa din partea prietenilor în anul 2016) într-un proiect recurent care susține an de an diverse cauze.

În anii 2018 și 2019, când a organizat Munteanu Fest 3 și Munteanu Fest 4, au fost strânși bani tot pentru aceeași cauză ca la ediția de anul acesta: #NoiFacemUnSpital. După o vizită avută vara aceasta pe șantierul Spitalului construit de Dăruiește Viață, a rămas impresionat de ceea ce a vazut și a fost cu atât mai motivat să dea o mână de ajutor pentru a strânge cât mai multe fonduri pentru această cauză. Copiii bolnavi din România au mare nevoie de un Spital.

Dăruiește Viață, asociația din spatele celei mai mari inițiative de implicare socială din România (#NoiFacemUnSpital), împlinește anul acesta 10 ani de existență, muncă și proiecte care au adus schimbarea pentru pacienți, familiile acestora și cadrele medicale. De la înființare, în 2012, Asociația a investit, în peste 35 de proiecte, 43 mil. € în sistemul medical, fonduri strânse de la peste 500.000 de donatori persoane fizice și peste 7.700 companii. Aniversarea este marcată de faptul că cel mai important proiect al Dăruiește Viață și cea mai de anvergură investiție făcută în sistemul sanitar din România în ultimii 30 de ani – Spitalul de Copii construit exclusiv din donații și sponsorizări - a intrat în etapa finală, urmând să fie dusă la bun sfârșit în următoarele luni.

La ediția de anul acesta a Munteanu Fest, și-au anunțat participarea pro bono formațiile: Partizan, Sarmalele Reci, Omu Gnom, Eyedrops, Something Stellar și DJs: Brugner și Hefe.

Program:

18:00 - Open doors
18:00 - Hefe

19:00 - Something Stellar

19:30 - Hefe
20:00 - Eyedrops

20:30 - Brugner

21:00 - Omu Gnom

21:30 - Brugner

22:00 - Sarmalele Reci

22:30 - Brugner
23:00 - Partizan

23:30 - Brugner

Biletele sunt disponibile atât în avans pe platforma Eventbook cât și la intrare în seara evenimentului.

Categoriile de bilete sunt:
Dăruiește speranță: 50 lei
Dăruiește iubire: 80 lei
Dăruiește viață: 120 lei

Un bilet cumpărat reprezintă accesul la concert, dar și o donație pentru Dăruiește Viață.
Toate încasările în urma evenimentului vor fi donate pentru campania #NoiFacemUnSpital.

Festivalul caritabil este organizat de Munteanu Events și cântat de Radio Guerrilla.

Prieteni și Susținători: Alternative Bucharest, Alternative Culture, American Independent Film Festival, Animest, ANONIMUL IFF, Asia Fest, Bad Unicorn, BalKaniK Festival, Beans&Dots, Bucharest International Dance Film Festival, Bucharest International Experimental Film Festival, Bucharest Photofest, Bucharest Stickerz Fest, Caleido, Cărturești, Centrul Replika, Cinemascop, CriticEyez, CVLTARTES, Delazero, Diud, DokStation, DWMT, Eforie Colorat, F-Sides Cineclub, Feminism Film Festival, Forumul Artelor Vizuale, forumul cultural austriac, Fundația Calea Victoriei, Grădina cu Artiști, Ideo Ideis, IMPRO, Independența Film, InfoMusic, IQads, Încotroceni, J'ai Bistrot, KINOdiseea, Les Films de Cannes à Bucarest, LondoHome, Mezanin Market, One Night Gallery, OneDay, Printoteca, Revista Atelierul, Rocanotherworld, Roditor Food Market, Rowmania, Săfițicuminți, Sneaker Industry, Super, Șaraimanic, The Fresh, The Institute, TIFF Unlimited, Trei Bețivi Bar, unteatru, Utopia Balcanica, Vanner Collective, Weekend Sessions, WishFest, Zile și Nopți.

Munteanu EventsOrganizator & promoter de evenimente din anul 2015.

Dăruiește Viață schimbă radical sistemul de sănătate din România, construind și reconstruind secții, spitale, speranțe. În peste 10 ani de activitate, Dăruiește Viață a investit peste 43 mil. euro în modernizarea și aducerea la standarde europene a secțiilor din mai multe spitale din România, iar în prezent, gestionează cea mai mare inițiativă de implicare socială din România - #NoiFacemUnSpital – un proiect susținut de peste 350.000 de donatori persoane fizice și peste 7.000 de companii. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related