A mai rămas o zi până la One World la Timișoara

A mai rămas o zi până la One World la Timișoara

Festivalul de film documentar și drepturile omului One World Romania ajunge la Timișoara în perioada 13-16 octombrie 2022, cu o ediție locală a festivalului de la București.

Deschidem porțile spre documentare și contemplări individuale și colective pe 2022, la Cinema Victoria, unde începând cu ora 18:15 vom viziona împreună filmul „Pentru mine tu ești Ceaușescu”. Proiecția va fi urmată de o conversație cu regizorul filmului, Sebastian Mihăilescu. Apoi, vă invităm să rămânem împreună la un pahar de vin și alte discuții cu publicul și echipa.

Apoi, rămânem la proiecția filmului Taming the Garden, care, în cuvintele Soranei Stănescu, este: Un film poetic și politic totodată, cu un discurs puternic, care sondează multiple straturi social-politice și psihologice, păstrând în același timp o atmosferă meditativă, probabil cea mai potrivită, de fapt, pentru a trăi natura ca o experiență.

În zilele ce urmează, mutăm programul de proiecții și evenimente conexe în spațiile Faber.community și Facultatea de Arte și Design, după cum urmează:

Vino să stăm de vorbă. Vino să privim documentarele și să participăm la evenimentele conexe. Vino să interacționăm cu toți invitații pe care am reușit să îi aducem la această ediție locală a festivalului One World Romania.

Ne vedem (foarte, foarte) curând!

Finanțat de Municipiul Timișoara, prin Centrul de Proiecte.
Organizator: Asociația One World Romania
Cu sprijinul: Centrul de proiecte, Pelicula Culturala, UNHCR, Kinedok
Parteneri: Faber, Ambasada, Direcția Judeteana Pentru Cultura Timis, Cinema Victoria
Alături de: Kaufland
Parteneri Culturali: Ambasada Suediei, Centrul Ceh, Institutul Francez Timișoara, Super
Parteneri locali: Identity Education, LOGS, Universitatea de Arte Timisoara
Bilete prin: Eventbook
Partener Digital: Canopy
Parteneri media: West City Radio, All About Romanian Cinema, Radio România Cultural, Igloo, IQads, Zile și Nopți
Festivalul a fost fondat in 2008 de: Centrul Ceh Bucuresti.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related