A început seria video cu experiențele primul reality show în social media din România: Treasure Games in the Park

A început seria video cu experiențele primul reality show în social media din România: Treasure Games in the Park

Cronicari Digitali, platforma creată de Zaga Brand și Asociația Human Made Art (HUMART), a dat startul documentării video a primului reality în social media din România pe YouTube, marți, 18 octombrie! Filmat în vară, timp de o săptămână, „Treasure Games in the Park: Ținutul Buzăului” urmărește 10 creatori de conținut grupați în 5 echipe în timp ce descoperă locuri, tradiții și experiențe în cel mai nou Geoparc UNESCO al României.

În primul episod, privitorii sunt familiarizați cu participanții și sunt introduși în povestea „Treasure Games in the Park: Ținutul Buzăului”. Echipa implicată în realizarea primului reality show în social media din România a urmărit premiera pe canalul de YouTube Treasure Games din sediul Zaga Brand, sărbătorind cu vin spumant, cookies și pizza, în contrast cu încercările grele prin care au trecut și cu gândul la experiențele culinare de fine dining  pregătite de chef Liviu Lambrino în Ținutul Buzăului.

Pentru cei care dau subscribe  YouTube Treasure Games, în fiecare săptămână povestea se va completa cu câte doi nouă episoade, pe parcursul următoarelor săptămâni. Echipa câștigătoarea „Treasure Games in the Park: Ținutul Buzăului” va fi dezvăluită în ultimul episod, până atunci suspansul fiind maxim, mai ales pentru comunitățile creatorilor de conținut, care au fost provocate să indice câștigătorii. Cei care au răspuns corect vor fi răsplătiți cu pachete speciale de la Orange România. De altfel, pe tot parcursul următoarelor săptămâni fiecare episod va veni însoțit de surprize și concursuri pentru urmăritori. Primul capitol „Treasure Games in the Park: Ținutul Buzăului” a avut drept giveaway tricoul oficial #TreasureGames, câștigătorii fiind desemnați dintre cei care care au comentat în prima oră după premiera video.

„După mai bine de trei luni de pregătiri, timp în care am văzut și revăzut sute de ore de filmări, surprinse inclusiv cu ajutorul a 10 action camera DJI purtate permanent de concurenți, începe serialul video cu toate probele și încercările din Treasure Games in Park! Va fi intens și o să vă facă poftă de plimbare!

Alături de concurenți, am urmărit cum arată și pe video primul reality-show în Social Media din România, un proiect interactiv de descoperire și punere în valoare a patrimoniului din România, organizat de Cronicari Digitali în această vară.

Am avut un Watch Party pe canalul nostru de YouTube, la care ne bucurăm că am avut parte de o audiență caldă și activă. Sperăm că în zilele următoare tot mai mulți o să intre în povestea Treasure Games! Este o serie video, prima care spune povestea unui reality show în social media din România, în care arătăm o altfel de explorare a unor locuri în care oricine poate porni ca turist”, spune Cristian Teodorescu, producătorul general al seriei video  „Treasure Games in the Park: Ținutul Buzăului”.

Participanții vor putea fi urmăriți în peste 40 de experiențe inedite în Ținutul Buzăului pe canalul  YouTube Treasure Games în fiecare marți și joi, de la ora 19:00.

Primul episod Treasure Games in the Park: Ținutul Buzăului

 

Trailer oficial Treasure Games in the Park: Ținutul Buzăului

 

Cel mai nou Geoparc Internațional UNESCO din România, Ținutul Buzăului, a fost vedeta principală, în această vară, în showul gândit de Cronicari Digitali, brandul cultural creat de Zaga Brand și Asociația Human Made Art (HUMART). Acum, povestea primului reality show în social media se complează și cu documentarea video o întregii experiențe.

Zece creatori de conținut, care au comunități importante în special pe Instagram, au luat parte la explorări ale unor locuri fascinante din România, întâlniri cu artiști și meșteri populari, oameni de legendă și experiențe în satele din Ținutul Buzăului. Aventura lor, care poate fi urmărită pe Instagram și Facebook după hashtagurile #CronicariDigitali și #TreasureGames, s-a terminat cu o festivitate de premiere desfășurată la baza Masivului Penteleu, arie protejată din Carpații de Curbură. 

Ceremonia a fost urmată de o experiență culinară, pregătită alături de Electrolux de Chef Liviu Lambrino.

Pornind din București, trecând prin Buzău și ajungând apoi până în zona de nord a județului Buzău, pe cursul râului Bâsca Rozilei, concurenții au descoperit peisaje variate, trecând de la câmpie la deal și munte.

Cei zece concurenți, grupați în 5 echipe, s-au întâlnit cu meșteșugari, artiști, personalități locale și au luat contact cu tradiții și obiceiuri specifice zonei. De exemplu, în Mânzălești, Cronicarii Digitali au fost invitați în horă, în propria ogradă, de cel mai vârstnic localnic, Gică Baciul, care la 100 de ani a demonstrat și dansul traditional Baba și Uncheșul, dar a doinit și la fluier pentru „Treasure Games in the Park: Ținutul Buzăului”.

Cei zece creatori care au atras alături de ei în „Treasure Games in the Park: Ținutul Buzăului” comunități de sute de mii de urmăritori au fost DOCUMENTARIȘTII: Ana Rubeli (@aiciastat) & Radu Niță (@radu.nita), EXPLORATORII: Ana Dumitru (@anadumitru_) & Dan Posea (@posedan), CIREȘARII: Otravă (@bloguluotrava) & Cristi Dandeș (@foodofbucharest), MÂNDRUȚELE: Emilia Morariu (@morariu.emilia) & Amalia Martiniuc (@amalia.ioana.m) și THE ROCKS - Adi Dan (@adrian.dan.ro) & Cătălin Badiu (@stories_in_two).

Primul reality show în social media din România este prezentat de Toader Păun (@teddypaun).

„Treasure Games in the Park: Ținutul Buzăului” este organizat de Cronicari Digitali, brandul cultural creat de Zaga Brand și Asociația Human Made Art (HUMART).

Co-organizatori sunt Consiliul Județean Buzău și Asociația Ținutul Buzăului.

Partenerii primului reality show în social media din România sunt Raiffeisen Bank România,  Orange România, Electrolux România și Ursus Breweries.

Imaginile spectaculoase au fost suprinse cu ajutorul unor action camera DJI, iar Opel și Peugeot au fost mașinile oficiale, oferite de partenerul de mobilitate TRUST MOTORS.

Aventurile participanților au fost concentrate într-un jurnal la Magic FM.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zaga Brand

Fondata in 2005, agentia de comunicare creativa Zaga Brand si-a propus si a reusit sa creeze un mediu de lucru productiv in care imposibilul este doar o provocare. Intr-o atmosfera “crazy about our work”,... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related