Experiențele de dat mai departe, în centrul noului sezon al podcastului Cronicari Digitali

Experiențele de dat mai departe, în centrul noului sezon al podcastului Cronicari Digitali

Episodul cu numărul 84 face un arc peste timp, Cronicari Digitali readucând în cel mai ascultat podcast cultural românesc invitații care-l deschideau în mai 2020.  Discuția cu Andreea Esca și Ștefan Bâlici inaugurează noul sezon din podcastul Cronicari Digitali, creat de agenția Zaga Brand și Asociația Human Made Art (HUMART).

Podcastul Cronicari Digitali se concentrează în cel de-al șaselea sezon pe experiențele memorabile, care merită transmise mai departe, astfel încât și alții să poată învăța de pe urma lor. Invitații, din domenii cât mai variate, participă la discuții relaxate cu bloggerul Cristian Șimonca, aka Blogu lu Otravă, și jurnalista Diana Popescu, în fiecare zi de joi.

Vinerea, Amintiri Gustoase aduce o pastilă gastronomică concentrată în singurul podcast românesc de profil, în cadrul unor interviuri realizate de jurnalistul Cosmin Dragomir.

”Cronicari Digitali este un podcast despre ce merită păstrat. Patrimoniu cultural și amintiri personale. Discuții despre ce strângem fiecare în lada noastră de zestre, ca să ne ghideze și să ne mobilize deștept viața. Pe chill și fun, ca între prieteni, așa cum de patru ani de zile ne-am propus în proiectele Zaga Brand derulate alături de Asociația Humart.

Am găsit o formă adaptată vremurilor noastre, în care aducem patrimoniul în rândul millennials și zillennials, scuturând de praf și prejudecăți interacțiunea cu istoria și cultura.

În fiecare săpămână, vedete, influenceri și experți  vorbesc despre propriile preocupări și pasiuni. Ne dezvăluie ce e important pentru ei și ar dori să transmită mai departe. Care este relația lor cu patrimoniul românesc și ce înțeleg prin patrimoniu personal”, explică Silvia Teodorescu, coordonatoarea Cronicari Digitali.   

Noul sezon al podcastului introduce și secțiunea „Cine ascultă o casă?”, parte din rubrica Patrimoniu Cultural. Cu ajutorul invitaților, jurnalista Diana Popescu caută exemple de bune practici și informații utile care vizează clădirile istorice și nu numai. Proprietari, arhitecți și manageri culturali spun povestea celor care au ascultat de clădiri și au reușit să le pună în valoare, cu accent pe provocările întâmpinate, reactiile comunității, dar și pașii parcursi. Această serie de interviuri este susținută de Ordinul Arhitecților din România, prin Timbrul de Arhitectură.

Podcastul Cronicari Digitali este disponibil pe toate platformele de streaming audio, dar și pe cronicaridigitali.ro/podcast. Noi episoade sunt lansate în fiecare joi și vineri.

Podcastul Cronicari Digitali este susținut de Raiffeisen Bank România și de Electrolux România. Partenerii proiectului sunt convinși că, prin accesul la educație, cultură și tehnologie, putem deveni cea mai bună versiune a noastră.

Realizat de agenția Zaga Brand și Asociația Human Made Art (HUMART), podcastul Cronicari Digitali este în prezent cel mai popular produs cultural din Apple Podcasts atât în România cât și în mai multe țări unde trăiesc comunități importante de români. În secțiunea Travel, podcastul Cronicari Digitali este pe prima poziție în România.

Primul episod din sezonul VI poate fi ascultat aici:

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zaga Brand

Fondata in 2005, agentia de comunicare creativa Zaga Brand si-a propus si a reusit sa creeze un mediu de lucru productiv in care imposibilul este doar o provocare. Intr-o atmosfera “crazy about our work”,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related