Sărbătorile sunt mai speciale cu campania promoțională DARE

Sărbătorile sunt mai speciale cu campania promoțională DARE

“Îndrăznește să începi noul an în stilul DARE!” este cea mai recentă campanie promoțională a producătorului de dulciuri ETi. Derulată la nivel național, în perioada 25 octombrie – 15 decembrie, campania oferă premii în valoare totală de 17.000 RON.

Toți cei care, pe durata campaniei, achiziționează din magazine fizice sau online, oricare dintre produsele DARE, participante la campanie, în orice combinație, în valoare cumulată de minimum 10 lei, pe același bon fiscal, au șansa să câștige marele premiu, un CARD DARE în valoare de 10.000 RON.

Marele premiu este acordat prin tragere la sorți, iar pentru a participa la promoție, numărul bonului fiscal trebuie înscris pe website-ul etibonus.com/ro, în formularul dedicat campaniei.

În plus, pentru produsele ETi DARE achiziționate în rețeaua Mega Image - napolitanele glazurate și neglazurate, batoanele și tabletele de ciocolată și gama de biscuiți cu cereale integrale -  campania le oferă celor care se înscriu în promoție, tot prin tragere la sorți, 10 vouchere Teilor în valoare de 700 RON fiecare.

”Magia sărbătorilor de iarnă ne îndeamnă să găsim mereu noi oportunități de aduce bucurie în casele românilor. După un an atât de complicat cum a fost 2022, campania pe care o avem acum în derulare, ne reamintește nu doar de plăcerea de a dărui, ci ne îndeamnă și să îndrăznim să pășim în anul ce urmează cu mai multă încredere”, declară Cristina Săndulescu, Marketing Category Manager, ETi European Food Industries. 

Campania beneficiază de comunicare în mediul digital (Instagram, Facebook și pe website-ul retailerului partener), precum și de promovare pe frecvențele radio, în OOH și in store. 

Despre ETi DARE

Pe piața românească din 2018, ETi DARE a primit deja multiple distincții de-a lungul timpului, oferite atât de retaileri, cât și de consumatori (2019 – 2020 - distincție specială pentru inovație pentru batonul cu ciocolată neagră și napolitană, premiul Cel mai puternic brand în categoria Dulciuri la Premiile Piața in 2021).

Gama ETi Dare, prin varietatea de produse, de la napolitane, la biscuiți cu cereale integrale, prăjituri și batoane delicioase se adresează consumatorilor care apreciază ciocolata, savoarea unor ingrediente speciale și de calitate, cele mai frecvente ocazii de consum fiind atunci când doresc să se bucure de gustul intens al ciocolatei sau în momentele de relaxare, pentru o stare de bine și răsfăț absolut.  

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related