Mega Chic, competitia de creatie lansata de Mega Image

Mega Chic, competitia de creatie lansata de Mega Image

 Tema competitiei este design-ul celei mai noi colectii de sacose de cumparaturi Mega Chic by Mega Image.

Competitia se desfasoara in perioada 7 octombrie - 7 noiembrie 2014 pe pagina de Facebook a Mega Image, in cadrul aplicatiei dedicate Mega Chic, si este deschisa tuturor celor care isi doresc sa transforme clasicele sacose reutilizabile de cumparaturi intr-o colectie de accesorii de shopping.

Cele 3 teme de concurs - Eco Attitude, Creatii Romanesti si Cult Urban 

“Prin aceasta provocare, ne dorim sa ne ancoram si mai mult in viata orasului nostru, care este o sursa inepuizabila de inspiratie si energie creativa. Energie pe care suntem incantati sa o putem restitui zilnic celor care ne trec pragul prin proiecte inovatoare si experiente surprinzatoare”, Adrian Nicolaescu, Director de Marketing Mega Image. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related