Aplicatia "Gradina Mega Image" testeaza abilitatile de gospodar ale utilizatorilor

Aplicatia "Gradina Mega Image" testeaza abilitatile de gospodar ale utilizatorilor

Interactions a dezvoltat aplicatia de Facebook "Gradina Mega Image", conceputa ca un joc care ofera utilizatorilor un mod interactiv de a relationa cu fructele si legumele din gama "Gusturi Romanesti" de la Mega Image. Aplicatia, activa in perioada 17 septembrie – 28 noiembrie, este un joc de strategie care testeaza abilitatile de gospodar ale utilizatorilor.

Fiecare utilizator intra in joc cu un anumit numar de galbeni cu care poate cumpara seminte. Utilizatorul poate cere ajutorul prietenilor, poate angaja gradinari si depinde de vreme, la fel ca in viata reala.

Premiile oferite in cadrul activarii constau in cinci cosuri cu fructe si legume pentru participantii cu cei mai multi galbeni la incheierea fiecarei saptamani de concurs. De asemenea, la sfarsitul campaniei noua editii limitate de fructe si legume vor purta numele castigatorilor si vor fi disponibile spre vanzare in unele magazine Mega Image.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related