Tazz Bank Friday - De Black Friday, utilizatorii Tazz își pot comanda vouchere de 100 de lei cu prețuri pornind de la 20 de lei

Tazz Bank Friday - De Black Friday, utilizatorii Tazz își pot comanda vouchere de 100 de lei cu prețuri pornind de la 20 de lei

De Black Friday, Tazz continuă campania de succes din 2021 și lansează spre achiziție peste 45,000 vouchere în valoare de 100 de lei la prețuri reduse, ce pot fi folosite pentru comenzile din aplicație până la sfârșitul anului.

Anul acesta, Tazz lansează Tazz Bank Friday, campania dedicată investițiilor de Black Friday – astfel, cu mai puțin, cumperi mai mult – de exemplu, utilizatorii pot cumpăra cu prețuri începând de la 20 de lei un voucher de 100 de lei la restaurantul preferat și nu numai. Tazz pune la vânzare vouchere la prețuri avantajoase, care pot fi folosite la o selecție de peste 3000 parteneri din țară, atât la restaurante, cât și la hypermarket-uri sau alte magazine. Clientul poate folosi voucherul de 4 ori, pentru 4 comenzi plasate, folosind de fiecare dată câte 25 de lei din suma totală.

Voucherele din campanie se vor regăsi în categoria Tazz Bank Friday din aplicație, disponibile pentru cumpărare în perioada 11 noiembrie 2022 – 13 noiembrie 2022, cu valabilitate până pe 31.12.2022.  În premieră, utilizatorii care dețin un abonament Genius, primesc cu o zi înainte acces la oferte exclusive - pe 10 noiembrie, ei pot achiziționa vouchere de 100 lei la prețul de 50 de lei, aplicabile la toți partenerii Genius.

,,Tazz Bank Friday este cea mai importantă campanie de vânzări a anului. Mecanismul este unul simplu și foarte avantajos: utilizatorii pot cumpăra cu prețuri începând de la 20 de lei vouchere în valoare de 100 de lei la restaurantele și magazinele lor preferate, pe care le pot folosi pentru comenzi în aplicație. Este un fenomen pe care clienții noștri îl așteaptă cu entuziasm și care le oferă oportunitatea de a face o investiție de Black Friday de care se pot bucura până la finalul anului.”, a declarat Alin Șerban, CEO Tazz.

Lista partenerilor campaniei Tazz Bank Friday acoperă peste 20 de orașe în care Tazz livrează: București, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Constanța, Oradea, Craiova, Sibiu, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Deva, Buzău, Drobeta-Turnu Severin, Focșani, Galați, Năvodari, Pitești, Ploiești, Suceava, Târgoviște, Târgu-Mureș.

Printre cele mai bune investiții din campanie, se numără următoarele oferte în Cluj-Napoca:

  • Big Belly: 40% și 60% discount - plătești 40 sau 60 de lei pe un voucher în valoare de 100 de lei
  • Express Chef: 30% și 50% discount - plătești 50 sau 70 de lei pe un voucher în valoare de 100 de lei
  • Grande: 30% și 50% discount - plătești 50 sau 70 de lei pe un voucher în valoare de 100 de lei
  • Samsara: 30% și 50% discount - plătești 50 sau 70 de lei pe un voucher în valoare de 100 de lei
  • Nobil Sushi: 30% și 50% discount - plătești 50 sau 70 de lei pe un voucher în valoare de 100 de lei
  • Pizza Hut: 80% discount - plătești 20 de lei pe un voucher în valoare de 100 de lei
  • Kaufland: între 30% și 80% discount - plătești între 20 și 70 de lei pe un voucher în valoare de 100 lei
  • Starbucks: între 50% și 80% discount - plătești între 20 și 50 de lei pe un voucher în valoare de 100 lei
  • Xpert Beauty: între 30% și 50% discount - plătești între 50 și 70 de lei pe un voucher în valoare de 100 de lei

Ce au comandat românii de Black Friday în 2021

În anul 2021, în topul celor 5 cele mai comandate produse pe Tazz în ziua de Black Friday se află următoarele preparate: burgerii, meniul zilei, shaorma, noodles și șnițelul de pui. Totodată, cele mai multe comenzi cumpărate cu vouchere din campania Black Friday a anului trecut au fost înregistrate la produse similare, din categorii precum: meniul zilei, pizza și shaorma.

Tazz este platforma locală de livrare rapidă care oferă la doar un click distanță preparate de la cele mai bune restaurante din țară, dar și produse diverse: de la cumpărături zilnice, medicamente și flori, la cărți, articole sportive, produse de îngrijire personală și înfrumusețare. Utilizatorii Tazz au parte de beneficii exclusive - comandă de grup, evenimente culinare cu chefi locali și plată cu toate cardurile de masă disponibile. Cea mai descărcată aplicație „Food & Drink” din România, Tazz poate fi accesată din aplicațiile de mobil Android și iOS, dar și online pe tazz.ro, din peste 33 de orașe din țară. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Oameni

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related