5 ani digitali 

5 ani digitali 

Suntem în anul 2017. O antreprenoare ambițioasă, cu peste 15 ani de experiență în marketing, pe numele ei Leila Curtamet, hotărăște că are toate resursele pentru a trece la următorul nivel. Așa că și-a unit forțele cu un copy, un art, un digital social media, un account și un assistant manager, și au pus la cale un plan care avea să se concretizeze în agenția cunoscută azi sub numele de Digital Distrikt.

Născut din dorința de a face lucrurile altfel și nevoia de a le face mai complex, acum cinci ani, intra în cercul agențiilor de publicitate din România Digital Distrikt, un studio de creație care folosește tehnologia pentru a remodela felul în care interacționăm cu brandurile.

“Este incredibil cum zboară timpul. Acum 5 ani am avut o idee, aceea de a crea o agenție bazată pe experiența și convingerile noastre și pe ceea ce știam că putem face mai mult și mai bine pentru client. Astăzi, mixăm creația cu distracția, insight-urile cu Excelul și scripturile de poveste cu build-uri de VR și evenimentele internaționale de inovație și inspirație digitală, cum ar fi Websummit, la care avem cel puțin 2 reprezentanți, anual. Mereu curioși, căutăm să aducem elementul de noutate în orice proiect, indiferent de anvergura sa. Cu zeci de ani de experiență ai fiecărui membru din echipă, în advertising și marketing, ne găsim (re)sursele de inspirație și entuziasm, day by day. Misiunea din spatele agenției? Să facilităm dialogul dintre branduri și consumatori și să aducem o nouă dinamică în această relație, prin experiențe digitale integrate.”, Leila Curtamet, General Manager Digital Distrikt.

Inițial poziționată ca o agenție digitală cu spectru complet, oferind întregul set de servicii de marketing digital, web design și development, în timp, cererea, mai ales pentru serviciile de design și dezvoltare, i-a condus la construirea unei nișe unice pe piața din România, în care provocările Big Pharma se îmbină perfect cu proiecte de SEO, digital marketing, branding, BTL și UI / UX.

Ei bine, Digital Distrikt sărbătorește anul acesta 5 ani, în care a devenit o echipă suficient de puternică să jongleze astăzi cu orice tip de brief.

Și, cum nu nu poți trece de la un an la altul fără să îți setezi o serie de obiective clare, echipa Distrikt este hotărâtă să meargă cu cele mai bune oferte, încotro îi duce cererea și să-și extindă aria de desfășurare a business-ului, mai exact un al doilea sediu… în afara României… pentru moment nu știm mai multe, așa că stay tuned. Până atunci, continuă să deservească piața locală, la cele mai înalte standarde posibile.

 

De 5 ani într-o relație deschisă cu digitalul

‘’Nu este întâmplător că în ultimii cinci ani am construit o echipă de creativi și oameni de digital marketing mai orientați către digital, care construiesc la rândul lor pe o  fundație solidă. Investim valorile noastre individuale în tot ce facem și învestim fiecare proiect cu pasiunea pentru autenticitate, creativitate și funcționalitate. Așteptăm cu nerăbdare următorii 5 ani și credem că va fi o călătorie care merită toți fanii (wink wink). Fiți cu ochii pe noi... va fi cel puțin interesant’’. Adrian Sandu, Operational Manager Digital Distrikt.

În 2017 erau cinci oameni cu o viziune de a remodela experiența digitală a clienților și a brandurilor. Acum sunt 11 oameni și mai urmează, pentru că ai nevoie de creativi puternici pentru a susține un întreg Distrikt. Au învățat din greșeli, au sărbătorit succesul și astăzi sunt mândri pentru că au creat ceva special, rămânând fideli valorilor pe care le-au urmat de la bun început.

Echipa Distrikt nu se teme nici de schimbare, așa că au ales să-ți marcheze aniversarea cu un refresh de look, but the game remains the same, la fel și mesajul: We reshape experiences! Inclusiv pe a lor.

Așa că le urăm La mulți ani de succese și închinăm, de data aceasta virtual, un pahar în cinstea celor 5 ani de Digital Distrikt aka DD.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Digital Distrikt

Suntem Digital Distrikt, un studio de creatie care se foloseste de tehnologie pentru a remodela felul in care interactionam cu brandurile. De peste 3 ani de zile, mixam creatia cu distractia, insighturi cu Exceluri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related