White PR preia comunicarea Green Environment Support pentru familiarizarea românilor cu legislația de mediu

White PR preia comunicarea Green Environment Support pentru familiarizarea românilor cu legislația de mediu
Daniela Dobre, CEO Green Environment Support

Compania specializată în consultanță de mediu Green Environment Support își dorește mai mult awareness pentru serviciile pe care le oferă, ajutând, totodată, românii de rând și companiile autohtone să se plieze pe cerințele legislației în domeniu.

Cele mai recente modificări ale legislației de mediu în România au potențialul să dea mari bătăi de cap atât agenților economici, cât persoanelor fizice care nu reușesc să acorde atenția necesară protecției mediului. Pentru cei dintâi se impune includerea în organigramă a unui specialist în managementul deșeurilor, indiferent de natura organizației, iar pentru cele din urmă se înăspresc sancțiunile pentru colectarea necorespunzătoare a deșeurilor. De fapt, înăsprirea sancțiunilor este valabilă pentru toți jucătorii de pe piață, însă majoritatea companiilor au bifat deja câțiva ani de conformare la normele în domeniu, ceea ce nu se poate spune despre populația generală.

În acest context, Green Environment Support, companie specializată în servicii de consultanță de mediu, dorește să vină mai aproape de clientul final, oferindu-i sprijinul necesar pentru conformarea la legislația în vigoare.

„Textele de lege în domeniul mediului pot fi extrem de stufoase și de complicate și-i pot dezarma pe mulți manageri de companii, obisnuiti cu demersurile anevoioase în relația cu statul, cu atat mai mult pe oamenii de rând. Însă lipsa de înțelegere a legislației nu este acceptată drept scuză pentru a nu o respecta”, spune Daniela Dobre, CEO Green Environment Support.

Compania de consultanță a încredințat agenției White PR implementarea acestei campanii de comunicare ce îmbină educarea publicului pe subiectul protecției mediului și legislației aferente cu promovarea serviciilor de mediu pe care le oferă.

 

Consultanța în protecția mediului – o noutate pentru portofoliul White PR

Green Environment Support nu este la prima încercare în a stabili un parteneriat pentru comunicarea mai eficientă către clientul final, însă niciun demers de gen nu și-a atins obiectivele propuse in totalitate. Prin colaborarea cu White PR, compania de consultanță urmărește să crească notorietatea echipei sale de specialiști implicate în interpretarea legislației de mediu pentru clientul final și familiarizarea acestuia cu cerințele din domeniul protecției mediului.

De-a lungul celor peste 10 ani de activitate, agenția de comunicare full-service White PR a adunat în portofoliul său mai mult de 50 de clienți din domenii diverse: de la servicii medicale & wellness la bricolaj, de la creșterea&îngrijirea animalelor de companie la arta cofetăriei, de la modă pentru adulți la industria cafelei, de la detergenți la magazine de articole pentru copii.

Green Environment Support este o apariție cu totul nouă în agenda White PR ca profil de client, însă este unul care se potrivește valorilor agenției de comunicare:

„Sustenabilitatea și protecția mediului se numără între lucrurile față de care avem cel mai înalt nivel de apreciere, astfel încât această colaborare se va desfășura într-un mod absolut firesc, în care expertiza noastră în comunicare va pune în valoare expertiza Green Environment Support în «îmblânzirea» legislației de mediu”, spune Lavinia Pavel, owner White PR.

Green Environment Support, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața românească a serviciilor de consultanță de mediu, a înregistrat o cifră de afaceri de 2 milioane de lei în 2021, cu 13% în creștere față de anul precedent. Conducerea companiei anunță continuitate în trendul favorabil și în ce privește rezultatele din 2022, estimând o cifră de afaceri de 2,3 milioane de ei, prognoză bazată și pe mărirea cu 12% a încasărilor din prima jumătate a anului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune



Branded


Related