Revistele glossy au succes in India

Clasa mijlocie nou formata in India, estimata de curand la 300 milioane, isi continua povestea de dragoste cu produsele occidentale scumpe, prezinta WARC. Noile trenduri ale lunii sunt revistele glossy, precum Maxim, Marie Claire sau Good Housekeeping care stau deja pe masutele de cafea ale aspirantilor sociali.

Smita Jha, de la PricewaterhouseCoopers, a declarat: "In comparatie cu marketerii dezvoltati, cum ar fi SUA sau Marea Britanie, care au avut o crestere de o singura cifra in sectorul de divertisment si de media, India a inregistrat o rata de crestere de 19% si o piata libera foarte larga".
Dar in India, ca si in tarile occidentale, fluxul comunicarii e dominat de internet si media digitale care erodeaza vizionarea programelor TV si citirea ziarelor si a revistelor. Totusi, economia nationala creste anual cu aproximativ 8% si isi poate permite sa suporte afluxul de reviste occidentale de lifestyle.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related