Gheorghe Gușan: Secolul 21 nu mai poate fi după principiul ,,artistul tre' să fie flămând''

Gheorghe Gușan: Secolul 21 nu mai poate fi după principiul ,,artistul tre' să fie flămând''

Delta pe Obraz vin din Chișinău, deciși să o ia pe urmele trupelor de la noi care au plecat din underground și au ajuns să cucerească ușor întreaga țară din toate categoriile de public. Sunt fanii The Mono Jacks, Om la lună, Implant pentru Refuz sau Travka și speră să calce pe urmele lor cât mai curând. Recent au semnat cu BandBook și vor să ajungă la cât mai multe festivaluri locale.

Am stat de vorbă cu vocalistul Gheorghe Gușan despre viața culturală din Chișinău, temele versurilor, numele trupei și avatarurile prin care a trecut până în prezent, de la magazin la facultăți. Fără politică și alți dumnezei, dar despre viață, război, fluturi și alte teme prezente în muzica lor. Cel mai recent concert al lor a fost la Expirat unde au dat piept cu publicul basarabean și curând urmează alte și alte apariții. Dați-le play la muzică în timp ce citiți, aruncați și un ochi la videoclipurile lor, ca totul să aibă și mai mult sens.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related