Farse de 1 aprilie cu mici, pisici și găuri aromate de covrigi

Farse de 1 aprilie cu mici, pisici și găuri aromate de covrigi

Ciocolată cu leurdă, mici și pisici pe avion, Codin Maticiuc președinte de supermarket, găuri de covrigi cu aromă de criză economică, Dragnea face mâncare pe Youtube. Ultima e adevărată, dar a închis bine cercul farselor de 1 aprilie.

Spre deosebire de ultimii doi-trei ani, s-au numărat mai puține postări blazate pe Facebook anul acesta. Știți genul. ”Viața e o păcăleală”, ”1 aprilie este comemorarea unui an întreg de farse existențiale”, ”ne înecăm în fake news în fiecare zi”, ”internetul este un etern 1 aprilie”. Nici prea multe farse nu au fost. Obosiți cu prea multă realitate, s-a făcut liniște.

Au existat, însă, câteva eforturi de a sărbători 1 aprilie și ele merită încurajate. Chiar și o glumiță nereușită mai sapă puțin la pericolul de a ne lua prea în serios. Am cules mai jos câteva din farsele care ne-au plăcut anul acesta:

 

Top păcăleli

Vola a anunțat o nouă companie în portofoliu, care operează pe un principiu filosofic numai bun pentru vremurile de azi, #cususulinjos: 

Și dacă tot suntem la glume cu avioane și companii noi în acest sector, a băgat și 5 to go o premieră:

Heidi a lansat o specie nouă de ciocolată:

Durex a supralicitat cu aromă de cozonac:

La Penny au fost promoții la scumpiri:

Au venit știri și de pe piața găurilor din covrigi, de la Luca:

Kaufland a avut un CEO nou pentru o zi: 

 

În Parcul Natural Văcărești s-au găsit specii noi:

Și prin alte țări brandurile și-au făcut datoria cu păcăleală. Tinder a interzis fotografiile cu pește, McDonald's a lansat cizme McNuggets:

În România, cea mai bună farsă a fost adevărată, însă, căci realitatea le întrece pe toate. Un influencer nou în zona de cooking & politică, Liviu Dragnea și-a făcut canal de Youtube:

 

Da, AI & deepfake lucrează la un viitor 1 aprilie spectaculos. Vedem la anul ce vor aduce în lista noastră. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related